Зверски убитата Андреа от Галиче е била красавица (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Андреа – убитото момиче от Галиче, е била красива и обичана. Поне това личи от социалните мрежи, в които тя е публикувала свои снимки – сама и с приятеля й от Бяла Слатина.
Една от версиите на разследващите е, че е възможно именно той да се окаже в центъра на пъкленото дело, пише сайтът glas.bg. Поводът за подозренията на полицията е намерена снимка на двамата, скъсана на две. Очаква се момчето да бъде разпитано.

Убийството в Галиче – жестока касапница  Убитото момиче в Галиче – Андрея е имала приятел във Велико Търново, който предстои да бъде разпи…Jan 11 2020vijti.com

Както по-рано стана ясно, момичето е живеело в къщата на чичо си. Снощи решило да спи в дома на родителите си, които са разделени. Тялото е открито рано тази сутрин.

Районът около къщата на жертвата е блокиран от полицията, като се изчаква дежурната група от областната дирекция във Враца.

В района е пълно с близки и познати на момичето, които очакват да разберат какво се е случило. Всички са единодушни, че Андреа е била кротко дете и е истинска загадка защо е убита.

Източник: ЛУПА

Намериха 18-годишно момиче с прерязано гърло18-годишно момиче е убито в Галиче. То е намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее…Jan 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!