За пръв път влязоха в луксозната ловна хижа за богоизбрани и Борисов в Ормана

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди няколко години Борисов пусна любопитна снимка с уловени шарани, но никой така и не разбра кое е райското място, където ги е уловил.

Оказа се, че това е обвита в мистерия свръхлуксозна ловна хижа в Ормана.

За пръв път се показват кадри оттам.

Депутатът Пламен Абровски от ИТН показа невероятни кадри в предаването „Студио Хъ“ по 7/8 тв за луксозни ловни хижи, на които е попаднал:

ОБРАТ: Нова плеймейтка „забавлявала” Бойко БорисовПознавам Мата Хари, не е плеймейтката Маги Бадер. Такъв изненадващ обрат направи бизнесменът Светосл…May 8 2021vijti.com

„Допреди няколко часа бях член на временната комисия, която трябваше да установява ревизии, незаконни харчове и т н. Получавах много сигнали, но 99% от тях бяха анонимни, а такива не се разглеждат. Един от тях се оказа анонимен от някакъв горски и в него настояват да проверим един незаконен ловен дом. Нещо ме човъркаше и решихме да отидем с моя колега Петър Димитров на 4-ти този месец да видим.

Тази снимка с Борисво беше в сигнала. Успяхме да открием точното място. Това място е до Ямбол – ловен дом „Ормана“ – уникална местност, където цар Фердинанд е искал да си построи ловна хижа, но не са му дали и преди 3 години построяват втора след първата ловна хижа, построена от горските.

В сигнала се твърдеше, че това е държавно ловно стопанство и е с ограничен достъп. Без документи и разрешения за строеж е било.

Оказа се, че не може да се направи резервация за ловен дом „Ормана“. Нито да пуснат някого вътре. Оказва се луксозно обзаведено. Уникален лукс. Там се ловят шарани. На Ропотамо е още по-голям лукс за 90 евро на ден – резиденция.

Оказва се, че вътре има апартамент, има ловни трофеи. Казаха ми, че всичко, което уцели Борисов се превръща в трофей автоматично, посочи Абровски.

Проверките ще продължат. Вътре само телевизорът е 85 инчов за 30 000 лева. За кого е този лукс, за премиера ли е? Попитах дали е ходил – казват – последните няколко месеца не. Нормален обикновен български гражданин не може да влезе. Дори аз като депутат влязох с 300 зора.“

Всичко това е разрешеено от министъра на земеделието.“ – разказа депутатът.

Пълният запис ще бъде публикуван във Фейсбук до няколко дни, каза още гостът в предаването.

Тошко Йорданов: От днес Бойко Борисов е вече „гражданинът Борисов“От днес Бойко Борисов е вече „гражданинът Борисов“. Това написа Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ …May 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!