За пръв път болни от коронавирус разказват какво чувстват, докато се лекуват-Болките са ужасни!-Видео

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За пръв път хора, които са болни от коронавирус, разказват какво чувстват докато се лекуват в болница в Белгия, където се забранява се събирането на повече от двама души на едно място в цялата страна.

„Аз съм в университетската болница. Трябва да ви кажа, че е ужасно.

Ако ви пипне , е ужасно. Искам да предупредя хората да си останат вкъщи, да не се ръкуват с други, особено важно е да не се целуват. Запазете дистанция и не отивайте при приятелите си. Наистина. Не мога да ви опиша колко е лошо“, споделя фотографът Зегер Гаре.

„Остри болки в главата, врата, раменете, гърба – като с нож. Не издържам. Направих всичко. Дори пях песни, за да не се предавам… Съжалявам. Моля ви, не причинявайте това на никого. Останете си вкъщи. Наистина е така, не преигравам. Длъжна съм да го направя, за да предупредя хората. В една минута се чувствате добре и си мислите, че вече се оправяте. Внезапно обаче идва болката, която не може да се опише. Ад е!“, разказва Амарилис Добелаер.
Мая Манолова показа бърз кръвен тест за коронавирусЗащо няма бързи кръвни тестове за коронавирус в аптечната мрежа? Защо такива тестове не са осигурени…Mar 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!