За пари: Ето как Маги и Алек продължиха да ни лъжат след финала на „Ергенът“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако все още не сте разбрали, в „Ергенът“ става дума не за чувства и романтика, а… за пари! Поредното доказателство са кадри, които вече ви показахме през март и които (почти) успяха да заблудят всички ни, че именно Магдалена Томова е избраницата на Александър Младенов .

Цели два месеца преди старта на „Ергенът” и още пет, след като Алек е обявил на Маги и Нани, че няма да избере нито едната от тях – датата е 20 март 2024 г.

Снимките в предаването отдавна са приключили  и на участниците не им е позволено да разкриват неща от шоуто, особено за финала.

Само, че столичен светски сайт отдавна  разкри, че тази година в „Ергенът” победителка няма да има и Алек ще зареже позорно двете финалистки и то чрез видео обръщение. За да не се срине рейтингът на незапочналото шоу заради теч на информация от продукцията замислят пъклен план, в който вкарват главния герой Алек и Маги Томова.

И двамата и Алек и русата варненка пускат на 20 март по една своя снимка в Инстаграм , уж са заедно на  зимна почивка . Така героите от  романтичното предаване искат да заблудят зрителите, че и след шоуто са останали заедно. И  публиката се хваща на въдицата!

Алек зима

Маги почивка

Това е елементарен медиен трик, с който от „Ергенът” се стремят  да си запазят рейтинга. Само че един въпрос до сега си остава без отговор: Защо обидената Магдалена се е съгласила да участва в далаверата, като е толкова сърдита на Ергена?

А  отговорът е много елементарен – ами за пари. Според  запознати русата фурия е получила 5 бона да публикува снимката. Толкова е спечелил и обектът на нейните чувства –Алек Младенов. На толкова са оценени инфлуенсърските им способности, с които за малко успяха да спасят предварително известния финал.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!