За малко да убият Валерия на финала на „Фермата”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Някои твърдят, че завършилият в събота сезон на „Фермата” е бил провал, но пък хубавото е, че поне не се превърна в трагедия. А реална възможност за това имаше. В последния епозод на предаването животът на една от финалистките беше сериозно заплашен и беше спасен като по чудо не от кого да е, а от продуцента Андрей Арнаудов, който се оказа на правилното място в точния момент.

По време на изпитание с преминаване на пълен с пръст тунел, гимнастичката Валерия успя да се измъкне първа от препятствието, но почти без дъх. За да завърши, тя трябваше да удари камбана, поставена на дървена конструкция, приличаща на бесилка.

Останала без сили, Валерия буквално се хвърли към камбаната и рухна по очи на земята. В този момент иначе нелеката  дървена конструкция се заклати и почна да пада върху участничката, която дори и не видя това. За щастие, водещият и продуцент Андрей беше наблизо и буквално скокна, за да хване падащата камбана. Камбаната и ръбатите греди щяха да се стоварят върху главата или върху гърба на Валерия, а това можеше да доведе до много тежка контузия, дори и до фатален изход.

Реакцията на продуцента си беше измъкване на косъм за гимнастичката, която в крайна сметка завърши трета във „Фермата” на 5 точки от победителката Веселка.

Но продуцентите Иван и Андрей също трябва да запалят свещ, защото ако беше станало нещо по-лошо, вината щеше да е тяхна и на екипа, който е правил съоръжението за играта. Макар още от началото на сезона да се чуват протести на зрители, че авторите на предаването застрашават живота на участниците, един подобен инцизент би имал много по-сериозни последствия за тях и за аграрното риалити.

Стоичков се разплака във „Фермата“Христо Стоичков се разплака във „Фермата“ по бТВ, след като всички в язовирното стопанство гледаха н…Sep 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!