Защо са затворени заведенията в България?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Прочетох и изгледах няколко интервюта на Ицо Хазарта последните дни. Браво! Един истински мъж и достоен българин. Има логично мислене, милее за родината си. Повдигнал е много въпроси на които знаем отговора по принцип. Наясно сме, че НОЩ работи в ущърб на българския народ. Че правителството на ГЕРБ въобще не е загрижено за бъдещето на България. Но, това са общи отговори. Какво наистина стои зад затварянето на заведенията, които в никакъв случай не са разносители на заразата? Пример със Швеция,където всичко работи и има най-ниска смъртност в ЕС.

Фитнесите отварят легално на 1 февруари, заведенията – независимо от решението на ЩабаФитнесите ще отворят на първи февруари след като представители на бранша са получили уверението на з…Jan 23 2021vijti.com

Има една поговорка. Ако не знаеш за какво иде реч, става въпрос за пари.  Но, всичко е свързано помежду си и ще погледнем комплексно нещата. Всичко, което пиша съм го прочел в статии на учени и лекари или може да си намерите в Уикипедия. Започваме. Ще бъда много кратък по всеки въпрос.

  1. Маските. Учените в Израел откриха, че за да се удължи живота и младостта на хората, трябва да се подава по-високи стойности на кислород. И наобратно. Ниските стойности кислород причиняват по-бързо остаряване и смърт. Маските спират кислорода.Даже карат вече хората да слагат по 2 маски. Защо се изсичат масово горите? Произвеждат кислород. Защо Бил Гейтс иска да затъмни слънцето? Основен фактор в производството на кислород. Изводите на вас оставям.
  2. Вируса. Вирус, който се лекува с антибиотици?   А сега да свържем нещата. Маските не предпазват от вируса, но там където са задължителни всеки ден расте броя на заразените, вместо да намалява. Значи ковид не е вирус а бактерия – анаеробна. Те не се нуждаят от кислород и се развиват благодарение на маските.
  3. Ваксините. Ваксина, която не предпазва нито ваксинирания , нито околните. Тогава какъв е смисъла от ваксинация? Защо Щаба пътува по села и паланки да убеждава хората да се ваксинират?
  4. Тестове. Доказано е вече, че дават фалшиви проби. Доказано от самите учени.

Това са основите на „пандемията“. Има ли бизнес в тях? Ооо,да! Като добавим респиратори и други консумативи отиваме в милионни печалби само в България. Но, това не е целта. Тези печалби са трохи пред това, което идва.

Преди да продължа към заведенията искам да вмъкна много важно нещо. Защо създателите на „пандемията“ информират хората за следващите си ходове и не крият нищо? Прави го и НОЩ в Бг. В полските медии получих отговор. Те „прехвърлят“ вината върху хората. Тук работи Божият закон и закона на кармата. Ако те информират и не се съпротивляваш, значи си съгласен и сам си си виновен за това, което ще ти се случи. Това са камъните в градината на ресторантьорите. Ако не протестират, значи са съгласни да ги унищожат. Същото е с ваксините. Ако подпишеш информирано съгласие и се ваксинираш сам си си виновен за страничните ефекти или смърт. А те остават чисти и пред Бог. Те вярват в ада, за разлика от повечето българи.

Един много интересен въпрос: Как да унищожим една държава? Война? Не е сигурен изхода а и остава лунен пейзаж и няма какво да се граби. Тогава? Плашим народа с фалшива пандемия. Унищожаваме бизнесите затваряйки ги незаконно. И накрая изкупуваме на безценица. Китайците вече изкупуват бизнеси в Италия и не само там. В Полша преди дни има опити на изкупуване на заведения, от западни корпорации, в най-известния полски зимен курорт Закопане. Как се борят поляците? От миналата седмица над 25.000 заведения работят протестно и всеки ден се увеличават със стотици нови. Работят дискотеки,барове,клубове,фитнеси и даже магазини за бяла техника. Отвориха се писти,хотели и зимните курорти. Знаете ли какво става? Има опашки от клиенти в студа. Има ресторанти записващи за 3 дни напред за маса. Поляците масово подкрепят ресторантьорите. Властта е в шок. Полицаите не пишат глоби, защото локдауна е незаконен. Всички глоби на полското РЗИ паднаха в съда. Нито едно заведение не е глобено! А клиентите гонят службите от заведенията с викове. Има в Полша дясна партия Конфедерация, която подкрепя всеки един ресторантьор с правни услуги. Има адвокати стоят в ресторантите и когато идват проверки защитават собствениците. Знаете ли защо народа се е сплотил и е задружен? Защото знае, че се води война с продажното правителство, за оцеляване. И в Полша правителството вече не крие, че не  работи за народа.

Но, остава въпроса: Защо аджаба искат да унищожат или изкупят заведенията в Бг? Отговора е шокиращ, който получих пак от полските медии.

Помните ли последните години клането на здрави животни в Бг? То не бяха овце, кози, крави, свине,пилета. Избиха милиони здрави животни с фалшиви болести, без да им мигне окото. Производството на мляко в Бг е унищожено. Ядем  фалшива храна. Коя храна е най-силна за човешкия организъм? Мляко,месо и мед. И тези трите компонента са унищожавани последните години безочливо. Защо? Помислете. Кои животински компоненти се ползват в заведенията и ресторантите? Месо и мляко! Защо на правителството им пречат животните?

В Ню Йорк Таймс има статия, където е написано, че заради затворените заведения по света милиони тонове храна е изхвърлена. Банкрутират фермери и проиводители на храни. Пак няма да влизам в детайли,но ще ви питам:  Четохте ли, че Бил Гейтс се оказа най-крупен земевладелец в САЩ? Изкупил е огромна част от плодордната земя. Защо? Унищожавайки фермерите, чрез затворените заведения остава без конкуренция. В България също тихомълком се изкупува земя. Защо? Защо се унищожават малките производители на месо,мляко и други продукти? За да дойдат големите корпорации. Четохте ли за изкуствено месо и ларви, които са вече допуснати като меню за хората? Бихте ли яли тези продукти ако имате избор пред пържола? Не,нали? Но, ако всички заведения са унищожени или изкупени от корпорации и няма истинско месо в менюто? Ида реч за милиарди от новите технологии. Затова трябва да бъде унищожено месопроизводството и млекопроизвидството като конкурентно. Забелязахте ли, че за ковид веднага обвиниха пазара на месо в Ухан още преди да има някаква проверка? Да не говорим за ГМО месо и други отрови.

Защо правителството унищожава предимно земеделците и ресторантьорите ? Защото те са най-лесната плячка. Не се занимават с политика, работят цели дни и са в най-важната част от българската икономика.Те не са сплотени. Всеки се бори сам. Хранителната верига на нацията. Паднат ли те, падат всички браншове свързани с тях. Земеделието, доставките, преработвателите. Не е нужно да има война за да унищожиш държава.

Имам въпрос към българите. Много сериозен и не отговаряйте веднага.

Как така вярвате на правителството, което:

– ви казва, че е загрижено за вас , при положение, че сте най-бедната нация в Европа?

– изсича горите поголовно?

– забранява да работите и изхранвате семействата си?

– краде еврофондове?

– унищожава язовирите?

– и още стотици такива въпроси.

Дали НОЩ ще успее да унищожи заведенията? Не знам. Но имаме пример със сухия режим в САЩ и Ал Капоне. Там не са успели. Виждаме вече и тук същото. Заведенията на свои хора  работят  а и даже министри се забавляват. Това значи, че не ковид е причината за затварянето а унищожаването на цели отрасли в България, които са стратегически и жизненоважни за народа. Ресторантьорите са върха на айсберга и отвличане на вниманието на народа. Извършва се геноцид какъвто не е имало в човешката история. Как? Със съгласието на всеки отделен човек.

Унищожавайки ресторантьорите или изкупувайки заведенията големите корпорации ще завладеят стратегически отрасъл на България – производство на храна и търговия с нея. Големите хипермаркети не са български. Те диктуват какво да се продава. Когато превземат крайните точки на хранителната верига българските фермери и стопанства ще паднат и банкрутират,защото няма да имат на кого да продават. И да не забравяме, че идва изкуственото месо, ларвите, червеи и буболечки за храна. Истинско мляко вече не се намира в магазините.

Естествено атаката срещу България е комплексна и не се свежда само да заведенията. Продажните политици ще атакуват всеки един отрасъл за да заличат България.

Има ли изход? Да, народа да се сплоти и да подкрепя протестите на всички отрасли. А ресторантьорите да разберат, че само в България не са отворили протестно и преговарат с правителството. Стотици хиляди заведения отвориха в цяла Европа и работят. Не ги глобяват, защото ги е страх от закона на кармата. Може да е смешно за някой, но има вече доказателства за думите ми. България е малка държава и българина трябва да разбере, че всички зависим един от друг. И ако един протестира, друг трябва да го подкрепи. Въпроса е за бъдещето на децата.

П.П. Най-тъжното в цялата тази история с фалшивата пандемия,че част от медиците застанаха против народа и атакуват даже личните възгледи на Ицо Хазарта. Което само доказва, че той е прав. В Полша има поговорка: Удари по масата и ножицата ще се обади.

Аркадиуш Жабовски

„Маршът на свободата“ набира сила, още организации подкрепиха заведенията и протеста имСъюза на заведенията в България и Българска асоциация на заведенията обяви на Фейсбук страниците си …Jan 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!