Защо опитни домакини почнаха да лепят тюл по прозорците си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много детайли са отговорни за комфорта в кухнята . Що се отнася до декора на прозореца, експертите не препоръчват окачване на буйни завеси и пердета. Ето защо опитни домакини знаят как да залепят тюл към прозореца с помощта на нишесте .

Не е необходимо да купувате точно определн тюл за кухнята, така че стаята да отговаря на всички параметри на естетиката. Достатъчно е да залепите веднъж тюла върху прозореца и да се наслаждавате на ефекта дълги години.

Трик за предотвратяване на конденза и образуването на опасна плесен по прозорцитеПредотвратяване на конденза и вредната плесен в дома ви. Ето какво да направите. Веднага щом темпер…Jan 28 2021vijti.com

Тюл на прозореца

За да украсите дома си с такъв оригинален занаят, следвайте простите правила. За да направите това, подгответе парчета тюл предварително. Нарежете ги, за да пасват на стъклото. Препоръчваме да изберете материал без обемна шарка, защото той не се придържа добре.

Е, как да залепим тюл на прозорец без лепило? Домакинята току-що се справи с това. В дълбока купа смесете супена лъжица нишесте с 0,5 л вода. Накиснете тюлът напълно в този разтвор.

 

Как да лепим тюл на прозорец

Затворете всички врати и прозорци преди залепване, за да избегнете течения. Започнете да залепвате мокрият материал от горната част на прозореца надолу. В процеса намажете тюла на прозореца с нишесте и го разстелете с ръце.

Сега оставете нишестето да изсъхне напълно при стайна температура. Тюлът на прозореца изглежда достатъчно дискретен и сладък. Ще видите всичко, което се случва на улицата, но никой няма да ви притеснява от другата страна.

За да премахнете тюлът, леко го навлажнете с вода. Можете да го перете, когато се замърси, или да го избърсвате редовно с влажна кърпа. Точно това прави авторът на тази идея.

 

Допълнителен ефект

В тази ситуация нишестето е полезно от двете страни. Първо, разтворът перфектно овлажнява ръцете ви. Така в процеса на залепване ще получите и подхранваща спа процедура.

С този трик можете да забравите за неприятностите с прането на тюла си завинаги . В края на краищата, разбирате ли, те са особено уязвими в кухнята. А също така красивият тюл на прозорците е решаващ за уюта ви. Гостите ви определено ще го забележат!

”Мама седеше посиняла от студ в стая с починала жена и отворени прозорци”Когато влязох в стаята видях мама да седи на леглото посиняла от студ, по тънка блузка и заметната с…Dec 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!