Защо контролните органи си затварят очите за аферите на Маджаров? (Всичко за труповете, хормоните и натравянията)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Контролните органи прикриват аферите и нередностите, които се извършват в мандрите на Димитър Маджаров. Това се твърди в анонимен сигнал до Alarma.bg.

Според него от Агенцията по храните, Защита на потребителя и други, си затварят очите за случващото се във фирмата.

Припомняме, че до нас още през февруари стигна сигнал, че Димитър Маджаров трови населението и децата на България с един от най – скъпите колбасарски и млечни продукти на пазара. Публикуваме, без редакторска намеса, започвайки с очевидец дългогодишен работник, напуснал предприятията на фамилията, който твърди, че разполага с доказателства за редица фрапантни нередности в производствата на сирена и колбаси.Г.И. е категоричен, че от 5-6 години насам по овцете има болест, от която животните имат кръв в урината и умират. Причинителят не може да се изолира. Болните животни биват инжектирани с антибиотици и лекувани с лекарства, тъпчат ги с хормони.

Разбиха незаконна кланица, собственикът представял месото за „био“ Българска агенция по безопасност на храните и органите на МВР разкриха незаконно производство и тъ…May 30 2020vijti.com

Труповете на умрелите животни отиват в колбасите, а млякото им – в производството. Затова хората развиват резистентност към антибиотици и болестите мутират. Всичко започва от фермата, а в мандрата се случва магията. Естествено, чрез млякото заразата отива в организма на невинните хора и малките деца. Заради това много от нас имат болки в стомаха, страдат от заболявания на червата, често вдигат висока температура, оплакват се от отпадналост.

Нараснали са случаите на рак на гърдата, рак на белите дробове, на простатата, твърдят лекари и причината за това е в наличието на женски полови хормони в млякото и в месата, които консумираме. Не е тайна, че и понижената полова функция при мъжете е в резултат на женските полови хормони и мелатонина в млякото. На какво се дължат досадните тийнейджърски пъпки „акне“? Според лекари – дерматолози, в момента, в който младежите спрат да пият мляко и да си хапват млечни продукти, гнойните пъпки от лицата им изчезват. Доказано е, че 90% от кравето мляко представлява т.нар. казеин. Причината е свързана с необходимостта от бърз растеж на животните. Когато казеинът се извлече от млякото, той всъщност не е нищо друго, освен едно лепило, използвано да се залепят лепенки върху бирените бутилки.

Същото лепило се прилага и в мебелната промишленост. Когато с чаша мляко „пием” казеин – тялото ни веднага усеща този чист протеин и започва да произвежда хистамини. Накрая те стават слуз. Започват страшните алергии, от които отърване няма. Вредният казеин в млякото започва да се натрупва в организма и стартират болестите на горните дихателни пътища, ангини, бронхити, пневмонии. Провокира и детския диабет тип 1, който протича с унищожаването на клетките на панкреаса и е нелечимо заболяване, напомни д-р Георги Гайдурков, специалист по нутрициология (наука за храненето). Следват заболявания на стомашно-чревния тракт – гастрити, колити, язва и инфекции на пикочните пътища.

Гавра с клиента: Т-маркет пробутва развалено месоМесо с лош дъх или направо развалена мръвка си позволяват да пробутват на купувачите хипермаркети от…Oct 3 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!