Защо жените на Алексей Петров не дойдоха на погребението?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Погребението на Алексей Петров мина без присъствието на официалната му съпруга Мариана Петрова и неговата любовница Ива Павлова, от която той има дъщеря на име Диляна, видя репортер на Lupa.bg. Отсъствието на жените на Трактора озадачи дошлите над 400 души на поклонението. Вместо опечалените дами, съболезнованията пред затворения ковчег приемапа майката Диляна, сестрата Теменужка и брат му Огнян.

Оказа се обаче, че жените на Алексей Петров са се простили по-рано с него на специална церемония за най-тесния семеен кръг. За да избегнат хорското любопитство, двете дами на сърцето на бившата барета отишли да се простят с него в дома в кв. „Кръстова вада”, където той до последно живееше. Те първи му казали „Сбогом”.

„Пристигнаха една по една към 7 часа сутринта. Искаха да го изпратят в последния му път, без никой да ги наблюдава и коментира. В тях имаше специална церемония, там бяха и майка му, и брат му. Поплакаха си на спокойствие”, коментира пред Lupa.bg близък до застреляния на 16 август Алексей Петров.

Според хорската мълва има още една жена в живота на бившия командос – 48-годишната Мирослава. Тя беше с него по време на покушението му на Витоша. Любовницата бе простреляна, за щастие не смъртоносно. Тя не можа да го погребе заради тежките й рани и лечението й в „Пирогов”. Както Lupa.bg разри, от нея Трактора има невръстен син, кръстен на покойния му вече баща Илия.

Майката на Алексей Петров – 80-годишната Диляна, дойде на погребението

Майката на бившата Барета Диляна едва успя да го изпрати. Жената ридаеше неутешимо и трудно се държеше на краката си. От мъка жената губеше равновесие.

„Не мога да живея без детенцето ми. Как не го спасиха, как не оцеля…“, плачеше баба Диляна.

От деня на покушението срещу сина й възрастната жена не е яла, поддържа се със системи и за нея се грижи сестрата на Алексей – Теменужка, и медицинско лице, което й слага необходимите инжекции.

Ковчегът с тленните останки на Алексей Петров бе докаран на гробищата в кв. „Бояна“ в 10,30 сутринта вчера. Катафалката пристигна 80 минути преди погребението.

На поклонението на присъстваха хора от всяка обществена сфера: колегите на Петров от “Лев Инс”, председателят на Съюза за стопанска инициатива Кузман Илиев, икономистите Никола Филипов и Владимир Сиркаров, политологът Стойчо Стойчев, Кристиян Бойков, посланици, бизнес дамата Ваня Червенкова и дъщеря ѝ, политикът Александър Паунов от БСП, бизнесменът Пламен Бобоков, адвокатите Ина Лулчева и Лъчезар Таков.

Противно на твърденията, Златко Баретата не дойде, но изпрати венец с посланието: „Сбогом, брат!“. Той бил тръгнал към гробищата, но като разбрал, че е пълно с журналисти, се отказал да ходи.

За да се сбогува с Алексей на погребението беше забелязан и прокурор Роман Василев, който беше един от обвинителите на бившата барета по „Октопод“. В момента работи като частен консултант.

След траурната церемония, най-близките хора на покойника се събраха в неговия ресторант „Делвите”, научи още Lupa.bg. До вечерта те си припомняха случки от неговия живот, както и свои преживявания с него. Според запознати поне 150 човека са уважили обяда, който бе поръчан от официалната половинка Ива Павлова.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!