Започна голямото пазаруване заради новия локдаун / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бясно се купуват тоалетна хартия, зеленчуци и варива

По-малко от два часа, след като НОЩ обяви, че налагат трети локдаун за цялата страна, народът пощуря. Пред големите хипермаркети в Бургас започнаха да се извиват огромни опашки от граждани, бързащи да се запасят като за последно.

Бясно се купуват тоалетна хартия, зеленчуци и варива. Може би мнозина считат да не излизат до края на месеца от домовете си, предвид усложнената пандемична ситуация. Не е изключено опашките да са вследствие на два компонента – сериозен контрол от страна на хипермаркетите и активност на гражданите преди поредното затваряне.

Собствениците на заведения поискаха „двуседмичен тотален локдаун“„Всичко или нищо?!?! Или отваряте всички бизнеси без ограничения, или затваряте всички!“, пише в тях…Mar 17 2021vijti.com


Публична тайна че, до този момент мерките бяха само препоръчителни и почти никъде не се спазваха.

Флагман.бг припомня, че днес Националният оперативен щаб обяви 10-дневен локдаун, който ще започва от понеделник, 22 март. Затворени ще бъдат училища, детски градини, ВУЗ-ове, молове, фитнеси, танцови зали, театри, кина и всички нехранителни магазини над 300 кв. м.

Собственик на ресторант: Ще работя въпреки локдауна, в затвора поне няма да плащам токСобственичка на заведение в София се закани, че ако бъде решено да бъдат затворени ресторантите, тя …Mar 18 2021vijti.com


Източник: flagman

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!