Започва НАЙ-МОЩНИЯТ период за годината: 22 януари – 20 април 2023 г.! КАРМИЧНО пречистване и ОТВАРЯНЕ на пътя към успеха!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Както знаете, най-голяма опасност за нас представляват ретроградните планети. За щастие през 2023 г. ще има период, в който абсолютно всички планети от Слънчевата система ще се движат в правилната посока.

Според нашата статия за ретроградните планети през 2023 г., Уран ще приключи своята ретроградна фаза на 22 януари. Това ще бъде последната планета, която ще се отърве от това състояние. Астролозите отбелязват, че до 20 април няма да има нито една ретроградна планета. 

На 21 април Меркурий ще започне да се движи в обратна посока, което ще прекъсне този благоприятен период. Време е да разберете какво ще бъде толкова добро през този период.

Увеличаване на производителността на хората

Без ретро планети хората ще бъдат много по-ефективни в работата и делата си. Нищо няма да ги спре по пътя към успеха. Това ще бъде време, когато за вас и мен ще стане по-лесно да вземаме трудни решения, тъй като планетите няма да объркат нашите карти. В съзнанието ни ще има най-малко съмнения и страхове.

Ще стане по-лесно да се работи и в по-голяма степен това се отнася за интелектуалния труд. Физическият труд също ще стане по-лесен, но ще остане на второ място.

Помощ за изчистване на кармата

Астролозите наричат ​​това време период на кармично пречистване. Вселената ще ни изпрати прости изпитания, които ще се броят за нашата карма. Също така вие и аз ще имаме възможност да не чакаме нови изпитания и задачи, защото ще можем да затворим всички кармични задачи чрез добри дела. В този момент трябва да действате според съвестта си, за да привлечете повече късмет в живота си.

Успех в любовта

Факт е, че липсата на ретроградни планети, както беше споменато по-горе, означава, че нищо няма да ни събори интелектуално. Ще мислим ясно, което означава, че всички, които искат да намерят сродна душа, ще могат бързо да разберат от кого точно се нуждаят. Това ще помогне да се стесни зоната на търсене и да се ускори приближаването на щастието.

По-лесно ще се разбират хората. Подобни и съвместими личности бързо ще се разберат и ще установят контакт.

Помощ при промяна на курса

Ако наистина искате да промените живота си, като смените работата или мястото си на пребиваване в друг град, изчакайте напредък по тези въпроси. Възможно е между 22 януари и 20 април най-накрая да успеете да изберете бъдещата си професия, да съберете смелост да напуснете сегашната си работа и да разработите ефективен план, за да промените живота си към по-добро.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!