Запознайте се с кметът, в чието село престъпността липсва

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Росен Русанов е кмет – мечта за много хора! Той е любимецът на цяло едно село!
Все още съществуват кметове, които си вършат работата много съвестно и дори я надграждат. Такъв е случаят с Росен Русанов – кмета на село Буковлък, научи TOPactualno.com.
Този човек е осигурил на жителите си възможно най-голямото спокойствие. В селото няма абсолютно никаква престъпност. Не се краде, хората не се бият, не правят нищо извън закона, предаде репортаж на “Събуди се” по Нова телевизия.

Брат и сестра брутално убити в село ЖеляваБрат и сестра са открити мъртви в село Желява, Столична община. По телата има следи от насилие, съоб…Aug 19 2020vijti.com

Причината е в строгия ред, който е установил Росен Русанов. От години той не спи, за да патролира с джипа си из селото. Така следи за безопасността на всекиго и се намесва, ако има нужда.

Разбира се, за да се намеси, той трябва да има съответната подготовка и я има. Кметът на Буковлък не е обикновен кмет, а бивш полицай.
Именно затова за него спазването на реда е нещо от жизнено значение. Той просто не позволява да се случи нещо криминално в селото.
Хората са до такава степен сигурни в своята безопасност, че много от тях си държат ключовете за колата вътре нощем. И си лягат спокойни, защото знаят, че кметът е навън и обикаля.
Русанов кара своя чтвърти мандат. Той е обожаван от всички, на последните избори спечели с цели 96% вот.
Село Буковлък, което се намира в област Плевен, има 5000 души население. Да си харесван от толкова много хора не е лесна задача, но Росен я постига.

Той жертва времето с жена си и 6-годишното си дете, за да бъдат жителите на селото в безопасност. От много, много време не си е лягал в нормалните часове.

И всичко това го прави за заплата от 800 лв. Можем да кажем, че всъщност тази заплата не отговаря на многото работа, която върши, но за него все още съществуват понятия като чест и достойнство.

Източник: ТОПактуално.ком

2 яйчица, половин кофичка кисело млекце и бухтичките са готови! Пълна купа, че да има за всички: Тези малки сладки бухтички са истинско изкушение на закуска. Няма как да не посегнеш към купата, ух…Aug 12 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!