Заимова от „Есента на демона“ крие брак с Димо от ПИФ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Христина Апостолова, която зрителите на Нова тв гледат в сериала „Есента на демона”, се е омъжвала само веднъж, но не за бившия си мъж Димитър Рачков, с когото имат син, нито за Евтим Милошев – продуцент, а отскоро и министър на туризма, от когото също има син.

Актрисата и сценаристка, която в поредицата играе ролята на Гергана Заимова – оперативен полицай във Велико Търново, сключила брак като студентка с Димо от група ПИФ. Съюзът бил продиктуван от силна любов, но пък не продължил дълго. Студентска истерия – така Христина Апостолова е определяла краткотрайния си брак. Двамата се развели по взаимно съгласие и без драма. Все пак за Христина имало момент на колебание за раздялата, тъкмо защото имали брак. В крайна сметка преценила, че не можеш дълго да правиш компромиси със себе си и да стоиш в брак, в който се чувстваш нещастен. След развода си тя не се е омъжвала, нито за актьора Димитър Рачков, който е баща на сина й Димитър-младши, нито за продуцента Евтим Милошев, с когото имат син Петър и до днес живеят заедно.

След брака си с Христина, музикантът имаше 10-годишна връзка с актрисата Искра Донова, която съвсем наскоро стана майка за първи път, припомня Hotnews.bg. Димо Стоянов почина в болница през декември 2020 година, като остави съпругата си Люба вдовица с две малки деца на ръце- Ая и Елиза. На погребението му, Апостолова не беше забелязана. Родителите на Христина я подкрепили, когато се решила на развод със студентската си любов, както и при раздялата с Димитър Рачков.

„Както и да са се случили нещата, аз знам, че Христина няма с лека ръка да хвърли всичко и да направи тези големи промени”, сподели майката на сценаристката преди години в предаването „Търси се” по Би Ти Ви.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!