Забъркаха Крисия в скандал заради снимка. Тя избухна: Отвратителни сте всички!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Отвратителни сте всички“, написа на английски преди броени часове певицата Крисия в профила си в Instagram.

„Не обичам да се сравнявам в различни хора и ситуации, но понеже „ние“ българите обичаме да мислим през очите си, а не по очевидни обстоятелства, трябва да обясня за хората, защото това се случва глобално и наистина се надявам някой ден тези неща да се възприемат за некоректни и груби в този голям, но толкова малък свят, за да може да защитите близките си поне“, пише тя.

По думите на Крисия хората са станали егоисти и именно това е причината за състоянието на „всичко“. „Огледайте се и погледнете себе си преди да създавате война, защото всичко това се случва заради „нас“, хората“, завършва Крисия.

Повод за тези тежки думи са появили се снимки от парти, на което наричащият се „пиар на звездите“ Наско Лазаров е прегърнал Крисия по доста странен начин, обгръщайки с ръка седалището на певицата. Явно Крисия не е съвсем съгласна с хейта, който се лее по адрес на пиара, но пък качи и противоречиво видео, с Ариана Гранде.  На него певицата е прегърната от пастор, който е положил твърде близо до гърдите ѝ ръката си.

Във видеото се обяснява, че това най-вероятно е било неволно от страна на пастора, но видимо на певицата не ѝ е било приятно. Наско Лазаров също коментира скандала, като нарече Крисия свое „дете“ и заяви, че нищо от снимките не е с лоши помисли и намерения, пише каналът Vbox7.

Гърми страшен скандал с Крисия заради снимка с 50-годишен мъж! Тя не издържа!Певицата Крисия, която за мнозина винаги е малкото момиченце от „детската планета“, е подложена на у…Jan 4 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!