Забравете за това лекарство, увеличава шанса да пипнете К-19

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Медицински експерти стигнаха до кошмарни изводи след мащабно проучване. Според тях има няколко лекарства, които повишават вероятността от заразяване с коронавирус. 

Според експертите тези лекарства могат да бъдат много опасни, тъй като водят до увеличаване на броя на клетъчните ACE2 рецептори в белодробната циркулация на човека, с които в случай на инфекция с коронавирус, протеините на заразата също се свързват.

Топ 4 признака, че сте имали коронавирусНад година светът е под влиянието на пандемията от коронавирус. Милиони хора се заразиха с вируса, а…Jan 15 2021vijti.com

Експертите посочват и каква грешка не трябва да се допуска при лечението на коронавируса в домашни условия, защото тя може да завърши фатално.

Според тях приемането на инхибитори на ангиотензин-конвертиращия ензим (ACE) Ии блокери на ангиотензин-рецепторите (ARB) II, предписвани и препоръчвани на възрастни хора със сърдечно-съдови заболявания, увеличава вероятността от заразяване с коронавирус.

Тъй като пациентите, получаващи ACE инхибитори и ARB, имат повишен брой ACE2 рецептори в белите си дробове, рискът от тежка коронавирусна инфекция се увеличава. В проучването са участвали 1099 пациенти с COVID-19, лекувани в Китай.

Лекарят и телевизионен водещ Александър Мясников разкри коя е грубата грешка при лечението на коронавируса у дома, която може да ни убие и води до смърт.
По думите му К-19 е респираторен вирус, той е част от групата на острите респираторни инфекции.

По думите му това заболяване преминава само по себе си и изисква само помощни средства.

Хората обаче чуват това и само кимат, докато не се изправят сами срещу него.

Той припомни думите на свой колега, а именно, че трябва да поздравите и да почерпите докторът, който не ви предписва никакви лекарства. Докторът поясни, че е трудно да не се предпише нищо на пациент, който се обажда всеки ден и информира за влошено здравословно състояние.

Александър Мясников каза, че някои пациенти започват да приемат хормони и антибиотици у дома, което е абсолютно грешно.

„Не може да използвате у дома за лечение на остри респираторни инфекции това, което се използва в болниците за лечение на тежка вирусна пневмония. Страничните ефекти могат да бъдат фатални“, категоричен е той.

Докторът подчертава, че е важно при острите респираторни инфекции да се храните пълноценно и да пиете повече течности и витамини./ jenata.blitz.bg

Санитарка си сложи ваксина срещу коронавирус и почина внезапно Португалски здравен работник е починал два дни, след като е бил имунизиран с ваксината на „Пфайзер…Jan 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!