Жесток удар по Ани Салич – зрителите я сринаха със земята направо! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-чаканото развлекателно шоу по Нова ТВ – “ Като две капки вода “ тази година стартира не с един, а с цели два сезона! Преди да започне същинското предаване за имитации, продуцентът Маги Халваджиян „подгря“ обстановката с благотворителен мини-сезон, в който главна роля имат децата. Към благородната кауза се присъединиха плеяда родни звезди, които с удоволствие изпълниха едни от най-големите хитове в компанията на малките таланти.

Но не може всичко да е изпипано и винаги трябва да има някой, който да дразни. В този случай е Ани Салич , която е водеща заедно с Рачков и Геро.

Оказа се, че новинарката не става за водеща на такъв тип предаване и когато се опитва да бъде забавна, всъщност изглежда жалка в очите на зрителите. Същото мнение споделят и нейните колеги водещи, които не й схващат чувството за хумор и често й отнемат думата, за да не се излага допълнително.

Ани Салич с Геро и Рачков

„Ани Салич също не се вписва в това шоу. Въпреки че каузите са сериозни, тя прекалява с драматизма, а и тя е като евангелистите, където казват давайте десятък, а Салич казва – дарявайте 5 лв. В крайна сметка всеки сам ще реши да дава ли пари, или не“, пише възмутен зрител.

„Салич стои нелепо. И като визия, и като водещ! Халваджиян определено съжалява, че я допусна в този мини сезон. Дразнеща е, не се вписва и дано и тя осъзнава колко е нелепа на тази сцена, за да спре да се бута там, където не й е мястото“, гласи друг коментар.

Ани Салич Като две капки вода

Кадър: Нова ТВ

Илиана Раева също беше посечена, че се вживява прекалено много в ролята на жури, а всъщност няма никакви познания по актьорско майсторство или пък музикално образование, за да може компетентно да се изказва от трибуната на журито. Засега единствено Маги Халваджиян и Веско Ешкенази са приети добре и без забележка от многобройната аудитория на шоуто за имитации. Сред участниците Тити Папазов и Деси Слава са фаворити за победа.

Официално: Ани Салич водеща в „Като две капки вода“Тази пролет Nova ще изненада зрителите си с цели два сезона на едно най-любимите телевизионни предав…Jan 23 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!