Жесток скандал в ефира на НоваТВ. Костадинов излезе от кожата си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скандал се разрази между Костадин Костадинов, Виктор Николаев и Мирослава Иванова. Поводите за него бяха въпроси на водещите на „Здравей, България“ по Нова Тв.

Каква е разликата между ПП -ДБ и ГЕРБ И ДПС. Те са едно и също нещо и го показват всеки един ден в парламента. Каква е разликата между тях. Ама това не е нашата теза, вижте им управлението, те са в коалиция, започна Костадинов.

Тук обаче Виктор го захапа: Казват, те са същите – БСП и Възраждане. И това отприщи гнева на политика.

И как точно сме същите, при условие че миналата година БСП управляваше с ПП-ДБ. Ние ли сме управлявали с ПП-ДБ. Как може да кажете подобно нещо, реагира бурно Костадинов.

Казвам, че някой би могъл да го каже, уточни Николаев.

Извинявайте, това е манипулация. Казвате от тези, които са така наречените платени анализатори, на тях затова им се плаща. Как може да казвате, че сме едни и същи с тези, които управляваха заедно с ПП-ДП миналата година и които управляваха с ДПС 2013-2014 година, допълни Костадинов.

ДПС, ГЕРБ и ПП са едно и също, продължи Николаев.

Едно и също, разбира се, те управляват заедно, имат еднаквии политики, те се подкрепят заедно, те заедно погазиха конституцията, заяви още лидерът на Възраждане.

Тогава се намеси Мирослава Иванова и припомни, че БСП и Възраждане имат еднакви виждания по ключови теми, сред които е войната в Украйна.

БСП подкрепя Възраждане, те подкрепят нас. Как може да кажете, че имаме еднакви виждания, аз да съм подписвал договор по темата за Украйна, не бе на себе си Костадинов.

Виждайки, че напрежението ескалира, Виктор призова: Успокйте се се взаимно.

Аз съм спокоен, но тези маинпулации наистина ми идват малко нагоре, отговори Костадин Костадинов.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!