Жестока катастрофа на Цариградско шосе в Пловдив. Загинал е 34-годишен на място

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тежък инцидент преди броени минути бул. Цариградско шосе в Пловдив, съобщават очевидци в социалните мрежи. Най-вероятната причина за фаталната катастрофа с жертва на булевард в Пловдив, е жена с колело, която е изскочила на пътното платно. Очевидци разказаха пред репортер на TrafficNews, че автомобилът се е движил от Цариградско шосе в посока бул.

„Княгиня Мария-Луиза“, когато на пътното платно изскача жена с велосипед, пресичаща неправомерно. Опитвайки се да я избегне, автомобилът на 34-годишният водач поднася и колата се врязва в стълб. Шофьорът умира на място.

„Светофарът за пешеходци светеше червено, а тя тръгна да пресича. Водачът я видя и се опита да я избегне, но колата поднесе и се вряза в стълба. Ако тази жена не беше изскочила на пътя, нищо от това нямаше да се случи”, разказват очевидци. Най-вероятно автомобилът се е движил с висока скорост. Не е ясно дали след инцидента, жената е останала на място или си е тръгнала.

На място има медицински екипи, както и на полицията и пожарна, които да извадят тялото на мъжа от колата. Загиналият е пътувал сам в хондата.

От полицията под тепетата съобщиха, че сигнала за тежка катастрофа в Пловдив е получен към 19.40 часа. Според първоначалната информация на бул. „Княгиня Мария Луиза“ лек автомобил Хонда се блъснал в електрически стълб.

От медиците е констатирана смъртта на 34-годишния водач, който пътувал сам в колата. На местопроизшествието се извършва оглед. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се разследват. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив.

Припомняме, че съвсем наскоро подобен тежък инцидент се случи на Коматевско шосе, когато по същия начин загина 19-годишен шофьор.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!