Жестока катастрофа край Варна: Много загинали и ранени!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Както „Петел“ съобщи изключително тежка катастрофа стана тази сутрин в 7,40 часа на стария път Варна- Девня малко преди разклона за Повеляново. От полицията съобщават за четирима загинали на място и още двама тежко ранени.

Сега се появи информация, че и трети човек е в болница. От кадрите се вижда, че единият лек автомобил се е врязъл в мантинелата. Още не е ясна самоличността на четиримата загинали.

Окръжна прокуратура – Варна води разследване.

Катастрофата е станала на 300 метра преди Повеляново.

В нея са участвали две коли и камион.

Водачът на камиона е на 31 години, съобщи „Сайтът“. В болница са закарани жена на 45 години, мъж на 57 години и шофьорът на тежкотоварния автомобил. Все още няма подробности за самоличността на загиналите.

Незабавно е образувано досъдебно производство. Към момента на мястото тече оглед на местопроизшествието. Предстои назначаването на съдебно-медицински и авто-технически експертизи.

Работата по изясняване на детайлите около тежкия инцидент продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ съобщиха, че пътят е затворен за движение. Трафикът се осъществява по обходен маршрут: АМ „Хемус“ – п.в Девня – п.в. Слънчево.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!