Жестока болка: Ето какво се случи на Лили след „Фермата“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лилия Семкова си тръгна от „Фермата“, но мъките ѝ не свършиха с края на предаването. Талантливата певица пострада жестоко в първата част на дуела, когато буквално свали кожата от ръцете си. Лили показа характер и сила, когато продължи да се бори и на следващата вечер, въпреки зверските болки. Тя дори качи снимка на контузените си ръце в социалните мрежи, след като напусна, победена от Камелия, и сподели, че въпреки това се е борила докрай.

Оказва се обаче, че мъките ѝ са продължили и след като е напуснала шоуто, тъй като почти не е можела да използва ръцете си и се е налагало приятели да ѝ помагат за елементарни физически нужди. Това сподели изпълнителката, когато гостува в „Преди обед“ преди дни.

Изпълнителката на „Жалба за България“ прекара почти три месеца в хитовото риалити предаване и радваше с гласа си всички зрители в праймтайма.

„Влязох, за да правя това, което ми е на сърце – да пея, както и да съхранявам българските традиции“, написа Лилия в страницата си във Facebook.

“От малка съм възпитана да не крия емоциите си – когато нещо ме радва – да се усмихвам, когато съм тъжна – да поплача, когато съм ядосана – да кажа всичко в очите на човек, а не да го задържам в себе си.

Видях, че това не се е харесало на много хора, които ме подкрепяха досега навън, но се появиха и още повече, които адмирират искреността ми. Благодаря от сърце на всички вас, че ме подкрепяте и сте до мен!”, сподели още певицата.

Мъжът ѝ е рядък щастливец: Аксения разби всички с това признание във „Фермата“ / СНИМКААксения може и да изглежда много бойна мацка, но изуми съфермерите с излияние за мъжа си, с което по…Nov 26 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!