Женски бой за Христо Сираков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любен Дилов-син разказа култова история за покойния бизнесмен Христо Сираков. Писателят разкри как две жени буквално са се сбили за плейбоя. Дилов посвети дълъг очерк на своя приятел, с когото дълги години бяха рамо до рамо не само в съвместната им работа около „Плейбой“, но и извън светлините на прожекторите.

Христо Сираков бил болен от коронавирус още през юли! Оказа се, че причината за смъртта на Христо Сираков е коронавирус. Koлĸo ĸpacиви жeни щe видим в п…Sep 24 2020vijti.com

Lupa.bg публикува историята без редакторска намеса:

„Една такава, забавна история се случи, когато внезапно, на прочутата му вила на Щъркелово гнездо, се засякаха неканени две изключително красиви и известни млади дами. Без излишни словесни престрелки, дамите така се сбиха, че и Брус Лий да беше жив, щеше да има какво да научи от тях.

Скован от панаирджийската си душа, аз стоях абсолютно неспособен, не само да предприема каквото и да е било, но и да измисля някаква приемлива лъжа, с която уж да замажем конфуза. Не знам как, но Христо успя първо да ги разтърве, след това да говори насаме с всяка една от тях, редувайки ги така, че другата да не остава достатъчно време сама, за да подпали отново.

В края на сцената, едната си тръгна, все пак убедена, че Христо е „нейния човек”, а другата отиде да си мие разбития нос, убедена в абсолютно същото. Христо – останали вече само двамата – си позволи да се отпусне. Седеше в средата на хола, с два стръка прясно взаимно оскубани екстеншъни в ръце, погледна ме леко объркан и попита: „Сега какво да пия?!” Имаше пред вид нещо за сърцето, защото то напоследък му играеше номера и често излизаше от ритъм. „Пий шампанско – казах му – на 62 години си и вместо да влачиш подлоги по болнични коридори, току-що две жени от тези, които другите мъже виждат само на кориците на списанията, се изпопребиха за теб! Шампанско пий, идиоте!”- разказа Дилов-син.

Христо Сираков убива младеж в катастрофа и не лежи в затвораПреди да се предаде на сърдечната недостатъчност и инсулта във вторник, култовият бонвиван Христо Си…Sep 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!