Женска интрига в bTV! Стажантка подхлъзна Антон Хекимян / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шефът на новините в bTV Антон Хекимян е станал жертва на подмолна игра, а резултатът вече е налице – останал е без най-доверения си човек в нюзрума Константин Караджов. Според най-горещата клюка Караджов е бил подучен от жена си да напусне голямата телевизия, за да работи в кабеларка, само и само да затрудни живота на Хекимян. Караджов е подал оставка като зам.-шеф на новините в Би Ти Ви, за да работи в бившия Канал 3 – сега Нова Нюз.

Антон Хекимян и Венелин Петков осъдиха Валери Симеонов за клеветаСофийският градски съд осъди лидера на НФСБ и бивш вицепремиер Валери Симеонов за клевета срещу журн…Sep 28 2021vijti.com

Женска интрига в bTV! Стажантка подхлъзна Антон Хекимян СНИМКАНовиниИнформация

Константин Караджов напусна Би Ти Ви броени месеци след като бе повишен до поста зам.-шеф на новините там. На тази позиция го назначава лично Антон Хекимян, когато става директор миналия декември. Арменецът разчитал на Косьо като на своя дясна ръка, твърдят служители на телевизията. Двамата поддържали приятелски отношения и извън работата, тъй като се познават от години. Караджов е лице на сутрешния блок на Би Ти Ви заедно с Генка Шикерова, преди да го направят продуцент. Именно от него Антон наследява мястото си като водещ. Но преди около месец Косьо подава оставка, а във вторник от Нова телевизия официално съобщиха, че той е станал изпълнителен продуцент на телевизията, известна доскоро като Канал 3, която бе преименувана на Нова нюз.

Какво е накарало Караджов да обърне гръб на блестящата си кариера в най-голямата телевизия в страната ни, за да започне работа в обикновена кабеларка? Това е жената до него – младата Ирена Рашева. Двамата се сгодиха през септември, а малко след това бъдещата булка е била уволнена заради системни прояви на мързел в нюзрума. Хора от телевизията издадоха пред „Уикенд”, че Рашева е станала стажантка там преди няколко години. Тя обаче редовно се скатавала от работа. За сметка на това започнала да върти любов с Косьо, който е един от най-успешните продуценти в телевизията. Злите езици говорят даже, че че той редовно пишел текстовете, които тя представяла като свои, и сам подготвял репортажите, за които й плащали.

Понеже не се раздавала в нюзрума, Ирена така и не получила постоянен договор за работа в Би Ти Ви. Предишният шеф – Венелин Петков, не я изгонил. Когато обаче Хекимян станал директор и повишил мъжа й, поведението на Рашева станало не просто дразнещо, а откровено нетърпимо. Стажантката започнала да се държи така, все едно не Косьо, а самата тя е шефка в нюзрума. Върхът на наглостта й бил, когато отказала да свърши работа, поръчана й лично от Хекимян. Директорът я пратил да отразява събитие, за което Ирена обявила, че е под нивото й. Тогава арменецът побеснял и директно й съобщил, че иска от нея да си събере багажа и никога повече да не стъпва в телевизията.

Дни след тази случва Константин Караджов подава предизвестие за прекратяване на трудовия си договор, като по този начин демонстрира солидарност с уволнената си жена. Той обяснява, че се мести в Нова нюз, където вече работела Ирена. Там Косьо отново ще бъде шеф. Бившите му колеги от Би Ти Ви очакват, че в кабеларката той ще продължава да върши и нейната работа наред със своята собствена, пише „Уикенд“.

Драмите на Антон Хекимян / СНИМКИПредпразнично Антон Хекимян получи дългомечтаното от него повишение. Той вече е директор „Новини и а…Jan 7 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!