Жени Джаферович болезнено откровена за здравословните си проблеми, килограмите и корекциите (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Безспорно тя е една от най-обсъжданите участнички в тазгодишния сезон на “ Игри на волята “ – Евгения Джаферович е любимка на едни и мразена от други, но във всеки случай не оставя никого равнодушен пред екрана с поведение, спортен хъс и стратегия. Може би заради известността й, всичко около нея е повод за коментари – представяне, социална игра, отношения с останалите участници, контузии и какво ли още не.

Едно от най-често обсъжданите неща е парезата на лицето ѝ, наред с килограмите на инфлуенсърката.

Всичко това тя коментира в интервю, където разказа какво точно се е случило.

Жени Джаферович лицева пареза

Оказва се, че Евгения Джаферович е получила парезата около раждането на дъщеря ѝ. „Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едва на 22, изобщо не бях суетна, не мислех за себе си и „колко е зле“ състоянието ми. Към днешна дата виждам колко много ми се е отразило, но знам, че към онзи момент нямаше какво повече да направя за лечението си, за да не се сблъсквам днес с такива сериозни последствия“, разкри тя пред Eva.

Оказва се, че и Ваня Джаферович, съпругът на гримьорката, също се сдобил с пареза. „Шеговито се наричаме сем. Фациалис“, разказва Евгения и допълва, че при Ваня състоянието е напълно излекувано.

жени джаферович

Що се отнася до тялото на Евгения, тя споделя, че често хората, „криещи се зад снимки на цветя, пейзажи и всякакви картинки, не ги интересува дали нараняват някого“ и обиждат наред. „Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого“.

Евгения призна, че си е правила и естетически корекции. Става въпрос за абдоминопластика заради диастаза след ражданията, а след това си направила и липосукция. Допълва, че никога не е крила тези неща.

Джаферович проговори за парализата си – СНИМКИЖени Джаферович, която е сред фаворитките за победа в тазгодишния сезон в предаването „Игри на волят…Nov 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!