Жена шофира 1445 км вместо 145 км заради GPS грешка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Разсеяна шофьорка неволно е постигнала истински рекорд на пътя. През 2013-а 67-годишна жена изминава 1445 км благодарение на GPS грешка и тотална липса на внимание. Реалната й цел се е намирала на едва 145 км, съобщава Нова тв.

Хванаха мъж да шофира с книжка на мъртвец Полицията в Нова Загора залови мъж да шофира с книжка на починал роднина. След като е разобличен, …Dec 15 2019vijti.com

Сабин Мору тръгва от родния си град Еркелин в провинция Ено, Белгия. Тя искала да вземе приятел от гарата в Брюксел, разположена на 145 км на север от нея. Тя пуснала GPSа-, тръгнала на юг и стигнала чак до Загреб, Хърватия. Вместо да прекара два часа на четири колела, нейното пътешествие й отнело два дни!

По време на своята одисея Сабин спирала два пъти, за да зареди гориво, спала няколко часа в колата на пътя и дори претърпяла дребно пътнотранспортно произшествие. Как се е случило всичко това, без да забележи? Тя си признава, че е била разсеяна.

„Бях разсеяна, затова продължавах да шофирам. Подминавах всякакви знаци. Първо бяха на френски, после на немски, а накрая на хърватски. Аз обаче продължавах да карам, тъй като бях разсеяна. Изведнъж се озовах в Загреб и осъзнах, че вече не съм в Белгия“, разказва за дългото пътешествие Мору.

Източник: ЛУПА

Гринго проговори за катастрофата: Бях в колата с един приятел, той шофирашеГринго се връща в България Вчера се появи новината, че вече бившия мъж на Софи Маринова Гринго е кат…Jul 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!