Жена с рак разтърси Неделя Щонова от БТВ: Жива съм заради вас!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Популярната телевизионна водеща от „Преди обед“ по БТВ д-р Неделя Щонова развълнува последователите си в социалните мрежи с история за жена, която е била болна от рак, но й признава, че се е излекувала благодарение на нея и рубриката „Духът на здравето“.
Щонова разкри, че след днешния си ефир в БТВ е получила съобщение от въпросната жена на име Нина. В него тя й разказва, че майка й е починала от рак на гърдата, а самата тя е била травмирана заради този факт и е изпитвала панически ужас от евентуална среща с лекари.

След като гледала обаче едно предаване по тази тема, водено от лекарката през 2012 г., тя се престрашила и отишла на преглед. „Без капка страх отидох при лекаря на майка и казах, че искам да се прегледам. Откриха ми 1,3 мм рак на лявата гърда в първи стадий, хормонално зависим и доста агресивен“, споделя жената пред Щонова.

Нина й разказва, че лечението не е било никак леко, имало е странични ефекти и се е чувствала зле физически. Но се е справила, спазвайки хранителен режим, пиейки алое през цялото време и вярвайки, че ще успее. „Взех най-важното решение в живота си след едни 10 минути, през които Ви гледах на екрана, от кухнята у дома. И ето ме сега, жива съм“, пише още въпросната жена. Писмото й завършва с купища добри пожелания, както и благодарности от нея и децата й, „които които днес имат майка при себе си“.

Развълнуваната Щонова завършва поста си с благодарности към БТВ и Господ за шанса да може да изпълва ефира с наука, вяра, вдъхновение и смисъл. Тя е категорична, че винаги е вярвала, че ролята на телевизията е много повече от това да развлича и забавлява, а трябва и да образова.

Кадри: д-р Неделя Щонова, Инстаграм

Д-р Неделя Щонова разтърси България с тези думи за нещастието с младата майка във Враца Д-р Неделя Щонова взриви мрежата с коментар за ужаса, разиграл се в болницата във Враца. БЛИЦ при…Feb 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!