Жена скри, че е заразена с COVID-19 и погуби себе си и цялото семейство

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жителката на Венецуела Вероника Гарсия погуби себе си и цялото си семейство, след като скри от тях, че е позитивна на новия коронавирус, тъй като я била страх да признае, че е заразена. Безразсъдното ѝ решение е коствало освен нейния живот, така и животите на съпруга ѝ на 33 г. и на трите им деца – момиче на 17 г. и две близначета на 4 г.

Спрей убива коронавируса за 60 секунди в ТурцияИзбухването на COVID-19 пандемията в целия свят накара много микробиолози да работят за намиране на …Jan 26 2021vijti.com

Всичко започнало, когато жената един ден се почувствала зле и отишла да си направи PCR тест в градчето Тачира. Пробата ѝ излязла положителна, но тя заявила на мъжа си, че не е заразена, а просто я хванало „малко по-тежък грип“.

Няколко дни по-късно състоянието на съпруга ѝ и децата се влошило и те също си направили PCR, който обаче излязъл отрицателен. Същевременно здравето на Гарсия се влошило до такава степен, че тя била незабавно хоспитализирана. Семейството ѝ впоследствие било подложено на втори тест за коронавирус, който вече излязъл положителен, информира онлайн порталът 20minutos.

Така се стига до датата 18 януари, когато жената издъхва първа, а на следващия ден почива и съпругът ѝ. Трите им деца също не успяват да преборят инфекцията и умират на 27 януари.

Проф. Чорбанов: Над 50% от хората няма да реагират на вируса, защото имат преимунитет от предишни срещи с коронавирусиНад половината от хората, които се срещнат с К19, няма да реагират на вируса, защото имат преимуните…Jan 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!