Жена роди в тоалетната на самолет, после изхвърли бебето в кошчето за боклук

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жена е била арестувана от властите на о. Мавриций по обвинение, че е захвърлила новороденото си в кошчето за боклук в тоалетната на самолета, в който е пътувала от Мадагаскар.

20-годишната жена е родила навръх 1-ви януари, след което обаче взела бебето и го пуснала в кофата за боклук, информира Би Би Си.

Осман Октай: Чувалите с пари за АМ „Хемус“ са изнесени като ценни пратки с правителствен самолет на „Авиоотряд 28“ в Ливан и ДубайЕдин от известните анализатори в България направи интересен коментар за актуалната тема на деня. Има…Nov 5 2021vijti.com

Едва след кацането на самолета екипажът е открил захвърленото бебе по време на рутинна обиколка. То е било незабавно откарано в болница за преглед.

Заподозряната била задържана няколко часа по-късно, като до последно отричала, че бебето е нейно. Впоследствие полицията я завела в болницата, където ѝ бил извършени преглед и медицински изследвания, които доказали, че именно тя е майката.

Срещу 20-годишната жена, която е пристигнала на Мавриций с двугодишна работна виза, се очаква да бъде повдигнато обвинение.

Здравословното състояние на бебето е добро.

Екшън на летище София, тенис звезди на косъм от кошмар със самолет на „Луфтханза“ ВИДЕО Българските тенис звезди Александър Донски и Виктория Томова преживяха истински кошмар преди минути…Nov 29 2021vijti.com

Владимир Василев

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!