Жена от протеста: Аз вярвам в Бог и Костадин Костадинов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вчерашният протест се отличаваше с невероятен колорит сред участниците.
Аз вярвам в Бог и на Костадин Костадинов, заяви една от протестиращите по време на вчерашния протест, организиран от партия “Възраждане”, разказа Евроком.

Костадин Костадинов: Утре ще подам жалба в Комисията за защита на личните данни и в съдаУтре ще подам жалба в Комисията за защита на личните данни и в съда. Това обяви лидерът на „Възражда…Jan 9 2022vijti.com

Хиляди души се стекоха на пол. Народно събрание, като на няколко пъти се опитаха да пробият полицейския кордон и да влязат в парламента. По време на блъсканицата бяха ранени 7 полицаи и няколко протестиращи.

Протестиращите искаха отмяната на зеления сертификат, но останалите им искания бяха разнородни – едни обявиха, че ваксинирането трябва да въпрос на личен избор, други обявиха ваксините за “експеримент”, а трети се обявиха против тестването с щадящи тестове на децата в училище.

Представителите на партията успяха да се срещнат със здравния министър Асена Сербезова, но гледните им точки бяха твърде полярни и от разговора не произлезе нищо.

Ризова към Костадинов: Това е разкъсаният микрофон на репортер на БТВ, нападнат от вашите хораЧух, че е имало напрежение на протеста с журналисти, но неслучайно сме на 112-о място по свобода на …Jan 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!