Жената на най – красивия турски актьор се пусна с наедряло коремче в деветия месец (Фахрие Евджен ражда до дни – Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любимите звездни актьори са в трепетно очакване за втори път да станат родители. Съпругата на Бурак Йозчивит публикува снимка с бременното си коремче, което е станало огромно в последния месец от бременността на красавицата.

Двойката много скоро ще се сдобие с още един наследник. Под снимката, на която гордо позира с бебето в корема младата майка написа към описанието на фотосите: „Все  по-близо сме до срещата с второто ни момче”, възкликва актрисата, която няма търпение да гушне малкото юначе.

А феновете възхитени от кадрите не спряха да я засипват с хубави пожелания за нея и семейството й.

Фахрийе и Бурак се запознаха през 2013 г. на снимачната площадка по време на симките на популярен сериал, а през 2017 г. се ожениха. През 2019 г. им се роди син Каран.

През септември миналата година турските медии съобщиха, че двамата имат проблеми в брака. Съобщава се, че актрсата е била в депресия заради смъртта на баща си и не е искала да приеме препоръката на Бурак да потърси професионална помощ.

Но изглежда, че съпрузите са изгладили проблемите или изобщо не са имали такива

„Смеем се на новината за развода. Не отричам слуховете, защото няма какво да се отрича. Някой разпространява всички тези новини от скука. Продължаваме живота си“, каза тогава Бурак, за да защити семейството си от клюките.

Ето как изглеждат децата на най-красивия мъж в света – ще ви разтопят просто! (СНИМКИ) Той е един от най-желаните мъже в света и нееднократно е оглавявал класацията за „най-красивия“ пре…Dec 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!