Жената на Ибрямов звъняла на бизнесмени да търси пари за Доган?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В непривична роля е била принудена да влезе секретарката на Ахмед Доган Биршен Ибрямова. По информация на зърнен бос през последните две седмици гладуващата Биршен е звъняла на редица бизнесмени, които през годините „били уреждани с обществени поръчки“, като ги призовавала да финансират предизборната кампания на Ахмед Доган.  

Това разкрива пред 24rodopi.com зърнен бос от Северна България. Предприемач с реализирани проекти в строителството и пътното строителство в областите Смолян, Стара Загора, Шумен и Бургас също потвърдил за новата мисия на секретарката на Доган.

Биршен Ибрямова е дългогодишна секретарка на Доган. Както самата тя потвърди пред Би Ти Ви в неделя – службата й в сградата на бул. “ Александър Стамболийски“ е от 23 години. Съпруг на Ибрямова е арестуваният за постоянно депутат Джейхан Ибрямов, който бе задържан по време на получаване на 100 000 лева белязани пари от бизнесмена Мирослав Тодоров.

Според родопския сайт не е изключено самата Ибрямова да е звъняла и на въпросния бизнесмен, че групата на Доган има остра нужда от пари за постигане на приличен изборен резултат. След разкола в ДПС парите останаха в Пеевски, а почетният председател остана да лежи на стари лаври. Както по-рано писахме, заради липсата на финанси  Ахмед Доган е наредил на деребеите в партията си да извадят лични пари за финансирането на предизборната си кампания и на собствената си агитация по места. Причината за това е продънената хазна на отцепилата се от ДПС формация.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!