Жената до Зомбори след победата му в“ Капките“: „Кажете ми нещо, което не знам“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жената до Владимир Зомбори, от която той има дъщеря реагира бързо след победата му тази вечер в „Капките“. Ето какво написа Весела Бабинова в профила си във фейсбук: Благодаря ви, Пловдив! Бяхте страхотна публика, както винаги! За мен беше удоволствие, ще се видим пак през юни

Благодаря и за всички поздравления, които получавам за Владо! Не успявам да смогна с отговорите, но съм безкрайно признателна! Да, велик е! Tell me something I don’t know Зомбори с поредна победа в „Капките“

Победителят от шести лайф Владимир Зомбори бе неузнаваем в образа на иконата Майкъл Джексън. Той изпя песента, с послание за повече грижа към природата Earth song.

„Ти направи едно най-високите нива на имитация до момента“, категоричен е Любо Киров.
„Това не е просто имитация, а истинско въздействие. Ти ни отвя“, сподели Хилда Казасян, видя trafficnews.bg.

Влади Зомбори продължава смело да води класацията, като закова първото място и в седмия лайф на предаването и почти не оставя шанс някой да го измести от първата позиция до края.

Преди него първи на сцената излезе Наско от “БТР”, който се опита да пресъздаде Мария Шерифович и песента “Molitva”, но за жалост бе явно, че гласът си е на Наско, въпреки че изпълни песента перфектно.

Панайот Панайотов вдигна публиката на крака с хитовото парче на гръцката музикална легенда Василис Карас Den Milame Idia Glossa.

На Християна Лоизу се падна една от най-трудните задачи на вечерта, която се превъплъти в легендата Уитни Хюстън и изпя сантименталната балада One Мoment in Тime (1988 г.).

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!