Жана Бергендорф се отказа от мъжете – заживя с жена! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Още от изгряването си на звездния небосклон у нас с участието си в „Х-фактор“, 37-годишната  Жана Бергендорф се окичи със скандална слава и продължава да поддържа този си имидж през годините. Певицата с невероятен глас така и не случи на мъж в живота си, затова явно се е отказала изцяло от силния пол и е преминала „на другия бряг“ , твърдят източници, близки до нея.

Отскоро певицата имала любовница и двете дори са си наели обща квартира и се събрали на семейни начала.

Бергендорф любовница

Жана била много влюбена в новата си половинка, която е доста по-млада от нея. Момичето е завършило висше в Търновския университет и е на държавна служба. Съобразявайки се  с консервативните нрави в България няма да оповестяваме името на любовницата. Но на сексапилната брюнетка ще й се наложи да разбере, че съжителството с Бергендорф е трудно.

Скандалите, които са всекидневни, ги преследват постоянно, особено когато певицата се напие. Жана била болезнено ревнива и ставала неуправляема, независимо дали са пред хора или насаме. Панаирите, които вдигала, били пословични, твърдят от kliuki.net.

Последният случай бил в бара, в който певицата пее. Бергендорф така се „наквасила“, че едвам пяла, след което вдигнала грандиозен скандал на любовницата си и напуснала заведението преди да й свърши работното време. И това не останало незабелязно от шефовете и целия персонал. Даже в социалната мрежа се появили коментари  за поведението на певицата.

Дали дълго ще продължи тази нестандартна връзка не става ясно. Момичето на пръв поглед изглежда скромно и интелигентно. Но скандалната Жана е напът да съсипе и тази любов, въпреки, че е с човек от собствения й пол.

Стигна дъното! Жана Бергендорф не прилича на себе си! На 37 години, а е като повехнала стара жена./СНИМКИ/ Момичето, което грабна победата в „Х Фактор“ с уникалния си глас и излъчване вече не прилича на себ…Nov 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!