Ето я страстната целувка между Ивон (Ивайло) Рей и Енрике Иглесиас

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тези дни в Тик ток избухна голям скандал. Оказа се, че участничката в Биг Брадър Ивон Рей, родена по паспорт като Ивайло, наистина се е целувала с латино мачото Енрике Иглесиас.

През 2020-та година по време на негов концерт в Монте Карло блондинка с огромен бюст и джуки стои на първия ред в очакване латино идолът да я извика за коронния си номер – целувка с жена по време на баладата си “Hero”.

Тя обаче се втурва към сцената и се качва пред очите на всички, след което завира езика си в неговия. Той не ѝ се противи.

Години по-късно се оказва, че сексбомбата всъщност е мъж.

Българин, който е сменил пола си, за да прилича на жена и да води пълноценен начин на живот.

Блондинката Ивон Рей има статут на резидент в Княжество Монако, тъй като живее там от 27 години. През годините също така се е установявала за кратко в Дубай и Испания, но сърцето ѝ остава в Монте Карло, където реализира някои от мечтите си. Изявява се като моден репортер в списание Rus Monaco, което се разпространява по цялата Френска ривиера, Милано и елитни хотели в Европа. Освен това е била част от организацията на модни събития в Монте Карло, сред които ревю на световноизвестната дизайнерка Алберта Ферети. Запознати издават, че модните събития не са случайност за Ивон – освен, че обича да се носи в маркови тоалети,

тя всъщност е държала и бутик в Монте Карло.

В последствие обаче препродава бизнеса си и инвестира на финансовата борса.

Българи, които я познават от Монте Карло, изтъкват, че Ивон е много контактна личност и познава не малка част от обществото на княжеството. Не случайно е винаги желан гост на Формула 1, тенис турнира на Rolex и други мероприятия, които се провеждат там. Попада и сред организаторите на Седмицата на модата в Монако, където създава познанства с имена в модата като Алберта Ферети. Там среща също Ева Лонгория и Памела Андерсън, както и шведския топ модел Виктория Силвстед.

Въпреки че Ивон често попада сред хайлайфа,

приема участието си в „Биг Брадър“ като социален експеримент

и съпоставка между светския живот и нормалния. Въпреки, че общува с личности като Флавио Бриаторе и покойният вече Берлускони, хора които я познават твърдят, че Ивон е успяла да се съхрани народен човек и по никакъв начин не е придобила маниерите на много българи, които заживяват в чужбина и почват да се самозабравят.

Палавото клипче можете да видите тук.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!