Ето я новата жена на кмета Васил Терзиев (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Настоящият кмет на София – Васил Терзиев, е разделен със съпругата си Милена от миналата година. Столичният градоначалник има нова изгора, с която вече живее под един покрив. Заради нея той е разкарал майката на двете си дъщери – Емма и Ива. Терзиев все още пази новата си половинка в тайна и не се показва публично с нея, но името й не е тайна за никого в общината. Тя се казва Михаела Савова, съобщава в. „Уикенд”.

Още в началото на кметската предизборна кампания се заговори, че Терзиев има сериозни семейни проблеми. Въпреки личните драми обаче Милена го подкрепи с появата си в името на победата му. С днешна дата обаче двойката е официално разделена и новият кмет на столицата е оставил щерките на грижите на майка им. Той пък се е настанил в луксозен апартамент с новото си гадже – чаровната Михаела Савова.

Усмихнатата брюнетка е не само красива, но и изключително амбициозна. Според запознати с Терзиев са се срещнали покрай общи работни ангажименти и искрата между тях е пламнала бързо. Приятелката на кмета е артистична – художничка е, но се занимава и с предприемачество. Преди време попада в класацията „30 под 30” на списание „Форбс” в категория „Бизнес”. Интересното е, че хора от екипа на списанието работеха по предизборната кампания на Васил Терзиев, така че може да се направи „обосновано предположение” (по „класика” Цветан Цветанов), че красавицата дължи попадането на мястото си в класацията на младия мултимилионер.

Михаела е основател на платформата за лидери „Leaders Talk” и организира събития с лектори, които ежеседмично дават причини на младите българи да останат в България. Самата тя е живяла и учила в чужбина, но избира да се върне в родината, защото, както обяснява в свое интервю, тук се чувства на мястото си.

„Завършила съм Националната търговско-банкова гимназия. Първият ми досег с предприемачеството е покрай учебно-тренировъчните фирми, които създавахме. Така се озовах за първи път в САЩ през 2010 г., където спечелихме международно състезание и се върнахме с много награди”, разказвала е Савова за себе си. Тя е следвала в Бостън, където е завършила предприемаческа програма. После е изкарала магистратура във Франция.

Освен от предприемачество, хубавицата се интересува още от психология, занимава се и с изкуство. Тя е художничка, организирала изложби. Не е ходила на уроци по рисуване, в това отношение е самоука. Като малка родителите й я насърчават да изследва талантите си, затова интересите й са толкова разнородни. Казва, че създаването на картини за нея е начин за терапия.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!