Ето я дъщерята на бате Енчо, която изправи на крака публика и жури в „Звездите в нас“ (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Талантът обикновено е въпрос на добре „омесени“ гени и поредното доказателство, че крушата не пада по-далеч от дървото, получихме този уикенд в предаването “ Звездите в нас “ по Нова ТВ. Става дума за дъщерята не на кого да е, а на бате Енчо , с когото сме израстнали и ние, и децата ни. Тя се казва Ева Данаилова , на 32 години е и живее в Пловдив.

Ева е професионална актриса, но освен това се занимава с театрална режисура, дублажи на филми, театрални курсове за деца… въобще нищо творческо не ѝ е чуждо! И как би могло да бъде при такова наследство!

„За мен театърът и изкуството са мисия, чрез която мога да влияя на хората да стават по-добри. Темите, които разгръщаме в едно представление, всъщност могат да променят света към по-добро“, сподели Ева за любовта си към театъра.

В снощния епизод на „Звездите в нас“ Ева се яви в един от петте отбора, които се бореха да продължат напред в състезанието, и определено успя да събере погледите върху себе си със своята артистичност и уникално изпълнение.

Ева Данаилова

Снимка: НОВА

„Избрах да имитирам тази поп икона, защото съм израснала под влиянието на нейната музика. Когато съм ѝ се подигравала и съм я имитирала като по-малка, не съм осъзнавала всъщност каква сила има тя в себе си. Влизайки в този образ, искам да предизвикам себе си да бъда по-смела.“

отбор Бритни

Снимка: NOVA

Е, Ева със сигурност се справи блестящо с тази провокация и изуми журито на „Звездите в нас“ със своя глас, артистично изпълнение и танцови умения!

Самият бате Енчо пък беше в публиката и не спря да ръкопляска на дъщеря си, а след края на песента коментира: „Радвам се, че детето се представи добре. Много ми хареса изпълнението ѝ!“

„Радвам се да видя сестра си най-накрая по деколте!“, пошегува се и самата сестра на Ева, която също беше в публиката. „Ние репетирахме доста – от деца репетираме за това изпълнение.“

Тази неделя сцената на „Звездите в нас“ се превърна в истински музикален и актьорски спектакъл. Без да се колебае, журито на формата определи вечерта за най-силната до момента. ТИТА, Софи Маринова, Дони и Виктор Калев избраха да се възползват от втората си и последна възможност да допуснат не два, а три отбора към следващия етап на състезанието.

Ева Данаилова Звездите в насСнимка: NOVA

С впечатляващи певчески възможности, забележителен актьорски талант и страхотно излъчване, участниците от трите отбора, които продължават напред, успяха да изправят публиката и журито на крака. Дороти, Велина и Ева от отбор „Бритни Спиърс“ и Антония, Гергана и Вирджиния от отбор „Тина Търнър“ демонстрираха и завидни танцувални умения, с които още по-добре да разгърнаха образите си. Асен, Теодор и Сонай пък постигнаха невероятното сценично поведение на Веселин Маринов, с което не оставиха никого в залата безразличен и цялата публика пя заедно с тях „Лятна жълта рокля“.

Кои ще бъдат следващите пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Ще съжалява ли журито, че е използвало всичките си възможности да допусне три отбора напред? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? Разберете следващата неделя от 20:00 ч. по NOVA!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!