Ето коя е голямата победителка в „Ергенът”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Ергенът“ се превърна в едно от най-гледаните и коментирани предавания в българския ефир. Продукцията стъпи за първи път на българска земя, но успя да прикове вниманието на зрителите всеки четвъртък и петък.

Някои от участничките във формата бяха харесвани от зрителите, други бяха доста осмивани, а трети все още са ненавиждани. Едно е сигурно – „Ергенът” успя да предизвика редица емоции у своите фенове.

Само ден преди финала, Александра изненадващо си тръгна от „Ергенът“. Психоложката обясни, че е взела това трудно решение, тъй като е била разочарована от Виктор Стоянов, защото не я е защитил в конфликта ѝ с Виктория и е „наградил агресията с цвете”. С това си решение Александра остави две финалистки – Дениз и Виктория.

И ето, че голямата победителка, спечелила сърцето на Виктор Стоянов, е Виктория Капитонова. Никой не знае дали, ако Александра не беше напуснала доброволно, отново руската изкусителка щеше да е дамата, получила красивия пръстен.

Алекс не прие розата на Виктор и напусна „Ергенът“Три дами от общо 22 достигнаха до финала на романтичното риалити „Ергенът“. Ето какво споделиха те м…May 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!