Ето кой прочут българин се грижи за мускулите на княгиня Калина СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на Симеон Сакскобургготски – княгиня Калина, вае мускули при фитнес инструктора Ричард Величков. За това се похвали самата звезда от „Биг Брадър“ в профила си в Инстаграм.

Един от най-известните треньори в България побърза да защити Сакскобургготска, казвайки, че всеки има право да изглежда така, както се харесва.

„С принцеса Калина тренираме редовно и ни личи! Преди да започнем да съдим някого, трябва да погледнем себе си.

Винаги казваме, че човек трябва да бъде автентичен, а когато той е, започваме да го критикуваме. А ако се огледаме в себе си и сме изискващи към нас самите и влагаме енергията си в развитието ни – ще бъдем по-щастливи, по-пълноценни, по-добри.

Не позволявайте на негативната енергия да влияе на качеството ти на живот. Когато ние я излъчваме, тя се връща при нас“, написа той в социалната мрежа.

БЛИЦ припомня, че в мрежата и чуждестранните медии се завихри бурна дискусия около вида на княгиня Калина, приличаща повече на културист.

Калина притежава впечатляващо силни ръце, вероятно резултат от тежки тренировки във фитнеса.

Самата Калина адресира цялата медийна истерия по външния й вид, като заяви: „Посветила съм се на тренировките с тежести и здравето на тялото си. Аз съм спортистка.“

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!