Ето кой измести Венелин от сърцето на Николета Маданска след горчивата раздяла (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От седмици медиите обсъждат факта, че Николета Маданска и Венелин Петков са разделени. И макар никой от тях още да не е коментирал официално, „уликите“ в социалната мрежа сочат именно това.

Напоследък всички постове на Маданска с локация Лозен, където живеят родителите й, докато преди тя редовно постваше от дома на Петков в Бистрица. Според близки до двойката раздялата се е случила още след раждането на втория им син, Михаил, а причината е непоносимият характер на бившия директор в бТВ.

Каква е истината, вероятно никога няма да стане ясно, защото и двамата никога не са парадирали с връзката си. За красивата спортна журналистка обаче животът продължава, а празнината в сърцето й е запълнена от най-любимите й същества , нейните двама сина .

„Моите момчета обичат животните. И прегръдките. Затова през ден сме в Зоопарка. И се прегръщаме“.

Николета Маданска синове

Николета Маданска Мишо

Очевидно младата майка се е отдала изцяло на дечицата си и няма как да отречем, че се справя повече от перфектно!

Ники Маданска синове

Николета Маданска

Не е ясно кой е зад обектива, но вероятно красавицата е със своята майка и колежка Свобода или баща й Мишо, прочут футболен спец.

Николета Маданска изгони Венелин Петков заради изневяра! Ето с коя „подвизите” му извън семейното легло От „Уикенд“ разкриха, че журналистът Венелин Петков и Николета Маданска вече не са заедно. Бившият …Oct 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!