Ето кой е запалил pycкото знаме на протеста в София / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на кмета на Панагюрище Иван Белишки е човекът, който изгори публично руското знаме на шествието, което се състоя вчера в Триъгълника на властта пред сградите на Народното събрание, Министерския съвет и Президентството.

Белишки сам се похвали със снимки в профила си, където обясни, че е бил доброволец в Украйна. Белишки публикува и снимки от палежа на руския флаг. Той също така отправя апел да не бъде свързван по никакъв начин с ДБ или с друга партия.

„Мирър“: Намериха тялото на Грета Ведлер в куфар, след като оплю Путин в социалните мрежиснимка инстаграм, Грета Ведлер Тялото на 23-годишната моделка Грета Ведлер е било намерено в куфар г…Mar 16 2022vijti.com

„Моля да не бъда приписван като активист на ДъБъ или която и да е друга партия! Аз съм Иван Белишки, имах няколко мисии в Украйна, (едната хуманитарна). Действам по своя воля и убеждения!“ – заяви той.

Путин: Цялата планета ще плати за амбициите на Запада! Ще има недостиг на хранаПрезидентът на Русия Владимир Путин изрази мнение, че последните безпрецедентни санкции, наложени на…Mar 16 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!