Ето кой върти милионите на Слави (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кралят на тв чалгата и пишман политик Слави Трифонов е създал империя от фирми за милиони, а две мистериозни жени дирижират бизнеса му. Според справка в Търговския регистър той има участие в цели 11 дружества, като едно от тях наскоро е било заличено.

Слави Трифонов най-после проговориЛидерът на партията „Има такъв народ“ Слави Трифонов с първи коментар след резултатите от изборите. …Apr 7 2021vijti.com

Ася Тодорова

Става дума за фирмата му за недвижими имоти „Ермитажс Есте“, чийто капитал е в размер на внушителните 3 519 081 лв., а на името на фирмата се е водил и палатът на Дългия в „Бояна“, оценен на 1 623 000 лв. Не е ясно каква е съдбата на крупните суми, но в останалите бизнеси на Дългия също са инвестирани милиони. Основната му компания „Седем-осми“ също е с внушителен капитал от 9 096 968 лв. Именно нея той е поверил на Евгени Димитров-Маестрото и мистериозната дама Ася Тодорова, които са в борда на директорите. Стойността на самата марка „Седем-осми“ според Търговския регистър пък е оценена на 9 047 000 лв. Въпросната Ася е и част от съвета на шефовете в друга фирма на Трифонов – „Алт Плеър“, която се занимава с продуцентска дейност и държи правата над всички чалга песни на учиндолеца и бенда му.

Диана Младенова 

Капиталът отново е колосален – цели 2 620 030 лв. Тодорова е участвала доскоро и в още един от бизнесите на Трифонов – предприемаческата фирма „Килт“, чийто капитал е 43 600 000 лв. Отделно от това брюнетката е съдружник в още 2 фирми и управител в още една.
Другата дама, получила достъп до милионите на чалгаря, е Диана Младенова. Тя пък е директорка във фирмата му „Призма Интерактив“, която се занимава с изграждане и поддържане на комуникационни системи у нас и в чужбина. В нея пък са инвестирани 2 635 000 лв.

И Ася, и Диана са строго пазени от Трифонов, който от години ги държи в сянка. Двете жени, гонещи 50, участваха в сделката за покупката на нискорейтинговата му кабеларка в края на 2019 г. Докато все още водеше шоуто си в Би Ти Ви, Ася и Диана бяха изпълнителни продуценти на продукцията.
Според запознати те са „сивите кардинали“ в бизнесите на Дългия и са с него от дълги години. Познават се отлично не само с целия му екип, но и със семейството му. Близки са с неговата сестра Петя, която пък кадрува в новоизлюпената му партия и коли и беси в родния им Плевен. Ася и Диана са семейни и бранят личния си живот, досущ като началника си.

Борисов: Колегата политик Слави Трифонов да поеме отговорност„Да не дезертират и да не се оправдават, че не им достигат гласове. Имам 10 дежурни депутати, които …Apr 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!