Ето кога започва новия сезон на „Кой да знае“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Кой да знае?“ още със старта си се превърна в любимо шоу на множество зрители. Не малка заслуга за нова имат актьорите, участващи като капитани Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Противоречивата фигура на Сашо Кадиев също вдига рейтинга и дори тези, които не го харесват гледат с интерес предаването, па макар и да намерят кусурите му.

С пет нови и все така забавни епизода от 9 септември стартира новия сезон. Заедно с емблематичните капитани и гостуващи популярни личности, зрителите ще научават по нещо ново в делничните вечери от 20:00.
До капитаните, които умеят да губят с усмивка, предстои да застанат „среброто на българското кино“ и водещ на най-новото риалити предаване „Островът на 100-те гривни“ Александър Сано и „актьорът по наследство“ Ясен Атанасов – син на големия български артист Атанас Атанасов.

С тях стартира седмицата, а за финал са подготвили изненада – специален двоен епизод от 20:00 до 23:00 ч. Звездни гости на капитаните ще бъдат Ники Кънчев, Краси Радков и Станислава Ганчева. Емблематичният „Мистър Стани богат“ този път няма да задава, а ще отговаря на въпроси в приятната компания на Милица Гладнишка, а Краси Радков и Станислава Ганчева, които предстои да се впуснат в яростно „Бягство към победата“ от тази есен по bTV, ще застанат рамо до рамо до Пъдев в преследване на печалбата, която по традиция отива за публиката.

Зрителите с нетърпение очакват старта на сезона.

Този екип от тримата актьори е уцелен великолепно, а и самото шоу под формата на комедиен куиз, е изстрел в десетката. Дано на някой продуцент не му хрумне да променя нещо, всяко едно посегателство може да провали представлението. Пожелавам успех на екипа!

Много е интересно, сега гледам и повторенията! Успех на предаването

Чакаме с нетърпение новите епизоди!Страхотен екип!Пожелавам Ви много успехи в новият сезон!🍀

Нямаме търпение, много са забавни и готини и тримата, не си и помисляйте да ги сменяте 🙃

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!