Ето как изглежда шеф Токев след месеци в затвора (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Голямата новина днес – шеф Андре Токев излиза на свобода предсрочно! Това бе решено по-рано днес на заседание на Софийски градски съд. Съдът реши, че процесът на адаптация на Токев е протекъл безпроблемно. Той бил спокоен и балансиран, не проявявал враждебност и агресивност, което означавало, че няма зависимости, включително от алкохол. В затвора шеф-готвачът се отличил с безупречна дисциплина и проявил самоинициатива.

Не можело да бъде възприеман като реална опасност за обществото. Токев приемал изцяло отговорността за криминалното си поведение, признавал вина и демонстрирал нагласи за промяна, посочва в мотивите си за предсрочното му освобождаване съдът.

„Искам да кажа, че много добре съзнавам грешката си. В затвора работя по 12 часа. С оскъдни продукти показах ново ниво на готвене. Създадох условия как да се работи. От 30 процента посещаемост в стола, сега тя е 80 на сто. Има огромни опашки за храна”, заяви шеф Токев пред съда.

И допълни:

„Спортувам всеки ден между 2 и 3 часа. Обучавам се как да тренирам. Написах проект – да играем игри и да се социализираме. Началникът хареса проекта, но няма как да бъде приложен. Проведох много разговори с млади хора. Мисля, че всички тези неща допринесоха да се социализирам добре. Мисля, че съм готов да напусна затвора и да съм полезен на семейството си”.

На снимките от днес шеф-готвачът изглежда видимо отслабнал, но в добра физическа форма.

Андре Токев след затвора

Андре Токев отслабнал

шеф Токев отслабнал

БЛИЦ припомня, че готвачът бе спипан да кара пиян с огромен джип из София. Преди дни стана ясно, че Токев иска предсрочно освобождаване, а делото на Софийския градски съд се гледа днес.

Кулинарният гуру бе изловен в края на миналата година да лети със спукани гуми на Околовръстното шосе, които накрая излетяха и шпореше само по спирачни дискове, от които излизаха искри.

Бивши служители на шеф Токев с кошмарен разказ за работата при него Най-добрият кулинар между затворниците, най-добрият затворник между кулинарите. В тази ситуация в м…Mar 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!