Ето как е изглеждала Жени Калканджиева по време на първото си модно ревю преди 30 години-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сред позастаряващите родни звезди се наблюдава една нова тенденция да си спомням за техните бурни млади години и да покават на почитателите си как са изглеждали. Крак повлече Гала, която пусна снимка от 1993 г., на която позира с проф. Любомир Стойков. А сега и Жени Калканджиева реши да покаже как е изглеждала преди 30 години.

НЯМА СПИРКА! Жени Калканджиева пак взриви съседитеСъседите на Жени Калканджиева пуснаха нови жалби срещу нея. Заснеха и клипове, от които ясно се чува…Jun 22 2020vijti.com

На снимката Жени дефилира на първото си ревю, когато е в шести клас.

Прави го в двора на 102 ОУ със собствени дрехи и без хонорар.

Жени Калканджиева призна за връзката си с Жоро Илиев и защо са се разделили

По реакцията й съдим, че този момент е бил специален за нея и всеки последващ успех не е толкова значим, като първото ревю и истинските емоции.

Калканджиева се слави със силния си характер и макар да е миска не страда от излишни компекси и няма против да показва свои стари снимки или такива без макиаж, което я прави още по-любима на хората и затова попада в класации за естествена красота.

Секнаха купоните у Жени КалканджиеваВ образцова съкооператорка се е превърнала Жени Калканджиева след бурния съседски скандал с мятане н…May 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!