Ето как една жена на 50 трябва да носи дънки, за да изглежда скъпо с минимални разходи (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дънките са универсално облекло, което подхожда на жени от всяка възраст и с всеки тип тяло. Освен това визиите с дънки ви правят по-млади и ви позволяват да изглеждате стилно и скъпо с минимални разходи.

Въпреки факта, че дънките са най-популярната част от ежедневния стил, те могат да се комбинират както с класически артикули, така и с други стилове облекло, като бохо например.

7 неща, които мъжете мразят в жените над 40: особено седмото ги вбесява!Мнозина казват, че една жена на четиридесет е по-съблазнителна, отколкото на двайсет, а причината е,…Feb 10 2022vijti.com

Примери за елегантни дамски визии в дънки за жени над 50-те:

дънки с риза

Класика в жанра – дънки + риза.

Комбинацията е възможно най-проста, но винаги актуална, стилна, подходяща в различни ситуации. В примера има два варианта на визията. Дънките и в двата случая са скъсени, със свободна кройка, моделите се различават само по цвят.

В първия вариант – бледосини дънки, те са съчетани с риза на тънка райета от бяло и светло синьо. Ризата е прибрана в талията на дънките, талията е подчертана с кафяв колан.

Допълнете образа на мокасини с пискюли, обувките съответстват на цвета на колана.

Вторият пример използва бели дънки и синя дънкова риза. Както в първия случай, се използва кафяв колан, но този път е по-тесен и кафяви мокасини без декор. Допълнителен детайл е бяла чанта с кафява гарнитура.

черни дънки 50+

– Черните свободни изрязани дънки са чудесни за ежедневни ежедневни визии. Например, те изглеждат страхотно със свободен светлосив джъмпер с къси ръкави и V-образно деколте. Допълнителни детайли са бели маратонки и тъмно сива чанта.

бежови дънки

– Скъсените дънки с необичаен бежов цвят се носят в комплект с бяла риза, прилежно прибрана в талията на панталоните и двуреден черен тренчкот. Черни мокасини и черна чанта, украсена с шал, завързан на дръжката, допълват визията.

сини дънки 50+

– Ярко сини дънки, леко заострени в долната част. Моделът с висока талия се носи с бяла тениска с V-образно деколте и тъмносин блейзър. Мокасини и бежова чанта допълват визията. Талията е подчертана с колан.

спортна визия с дънки

– Спортни сини дънки с дължина до глезена с бяла тениска с V-образно деколте и класически блейзър на каре. Мокасини от пясъчен велур и чанта от карамелна кожа допълват визията.

спортни сини дънки

– Друга версия на визията с дънки и яке. Дънките са прави, дълги до глезена, в центъра на предната част на крачолите има декоративен шев. Визията се допълва от позната бяла тениска, както и от синьо сако в ежедневен стил. Изображението се допълва от кърпа за врата, кафяви обувки с бяла чанта.

визия в дънки и сако

– За да създадем тази визия, избрахме бежово ежедневно яке без копчета. Якето се носи в комплект със сини дънки и бяла тениска. Кафявите мокасини допълват визията.

дънки и блейзър

– Елегантна визия с тесни дънки. Скини вече се превърна в класика, така че дори и по-свободните модели са на мода. В този пример сините тесни дънки са съчетани с риза на райета в бяло и светлосиньо. Образа се допълва от бежово право сако и светлокафяви обувки. Също и черна раница.

дънки и розово яке

– Тесни дънки изглеждат страхотно с розов оребрен пуловер. Отенъкът на розовото не е най-яркият, но не и блед. Образът се допълва от светлобежови велурени ботуши и кожена чанта в тон с обувките.

спортна визия с дънки 50+

– Ефективна комбинация от ярко синьо и зелено. Сините дънки с широки крачоли с дължина до глезена изглеждат страхотно с яркозелен джъмпер с гладко трико. Джъмперът е пъхнат в колана на дънките, талията е подчертана от колан в цвета на джъмпера. Изображението се допълва от бежови аксесоари, които се различават по нюанс.

Хванаха мъж, карал без шофьорска книжка в продължение на над 70 годиниВъв Великобритания при проверка на 83-годишен шофьор е било установено, че той кара без шофьорска кн…Jan 31 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!