Ето го 22-годишния шофьор, който смаза с буса си Георги и Данка на ул. „Крайезерна“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Опитал е да заобиколи тировете, намиращи се в неговата лента, в този момент бил засечен от друга кола и се наложило да даде рязко в дясно и блъснал пешеходците

22-годишният Живко Бъчваров е бургаският шофьор, който рано тази сутрин, при движение с несъобразена скорост, премаза и уби на място с буса си семейство от кв. Долно Езерово. Третият пешеходец във фаталното меле бе откаран в болница.

По първоначални данни Живко е връхлетял  странично тримата пешеходци на ул. „Крайезерна”, отиващи към работното си място. Двама от тях – 47-годишният Георги Манаков и съпругата му – 53-годишната Данка, загинаха на място, а техният колега – 48-годишен мъж не е получил сериозни наранявания.

За Живко Бъчваров се знае малко на този етап. От профила му в социалните мрежи обаче става ясно, че е фен на високите скорости, но по нетрадиционен начин. Младият мъж притежава Лада, която усилено тунингова в последните месеци и явно се готви за състезания. Дали това е причината да е карал непредпазливо тази сутрин, ще остане загадка.

Бургазлията е арестуван за срок до 24 часа. В момента е задържан в стаята за разпити на Второ районно управление. 
Свидетели на инцидента твърдят, че, когато е направил рисковата маневра, заобикаляйки тировете, е бил засечен от друго превозно средство, което наложило да „чупи волана“ в дясно, където пък в този момент се намирали тримата пешеходци.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!