Ето го пияния, помлял 5 коли в Пловдив

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пияният, помлял пет коли в Пловдив, се казва Георги. Както Glas.bg съобщи, рано тази сутрин, на територията на район „Тракия“21-годишният, който е бил на волана на рено, се блъснал в колите, спрени пред блок 195. Почерпеният шофьор е нанесъл сериозни материални шети на автомобили от различни марки. Пристигналият на място патрул тествал младия мъж с дрегер, който отчел 0,96 промила.

ГЕРБ предлага: Две години без книжка, два бона глоба за всеки шофьор, който кара пиян  Две години без книжка и 2000 лева глоба грози всеки шофьор, който карака пил. Това са част от пре…Apr 25 2020vijti.com

При инцидента са пострадали водачът и неговият спътник, който е на 20 г. Те са били транспортирани за преглед в болница с множество порезни рани и контузии. В лечебното заведение е взета проба за наркотици на шофьора.

До момента младежът има 5 установени нарушения. Има два административни акта по закона за движение по пътищата и три фиша. Последното му нарушение е било преди 4 месеца, отново в квартал Тракия, за неспазване на пътни знаци.

21-годишният шофьор се казва Георги Тодоров Георгиев, съобщава Флагман. За краткия си стаж зад волана той има пет нарушения на пътя, свързани с превишена скорост и неспазване на пътни знаци, последното от които е отново в Пловдив преди 4 месеца.

Георги е настанен в болница с множество травми в областта на главата и счупена челюст. Там ще му бъде направен и тест за нарокотици. Карал е пиян, твърдят от полицията.

„С техническо средство е установена употреба на алкохол 0,96 промила в издишания въздух“, обясни гл.инспектор Ботьо Гергинов от „Пътна полиция“- Пловдив.  Започнато е досъдебно производство за причинени имуществени вреди при настъпилото ПТП.

Източник: Глас.бг

Иван Гешев предлага доживотен затвор за пияни шофьори, причинили смърт на пътя Главният прокурор сезира представителите на изпълнителната и законодателната власт – министър-пред…May 12 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!