Ето го зетя Митко, който вчера уби тъщата си Пепа във Враца

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бул нюз“ пусна преди малко снимки на жертвата и арестувания за убийството. Припомняме, че бруталното престъпление бе извършено сноща, а за него съобщи отново преди всички медията ни.

По неофициална информация задържан по случая е зетят на убитата Пепа – 35-годишният Димитър Иванов. До жестокото убийство се стигнало след битов скандал. Според хора, живеещи в блока, през нощта чули викове и крясъци, идващи от апартамента на 62-годишната жена.

Тъй като обаче това се случвало често, никой не обърнал внимание на поредната разправия. По думи на съседи, сутринта около блока гъмжало от полиция, а малко по-късно станало ясно, че скандалът прераснал във физическо нападение от страна на заподозрения Димитър, което се оказало фатално за Пепа.

Дъщерята на убитата жена – Деница, и Димитър са заедно от няколко години. През януари 2022 г. двамата се сгодили, а малко по-късно тя забременяла. Двамата имат момиченце на 5 месеца, което носи името Марая.
Очаква се малко по-късно от полицията и прокуратурата във Враца да дадат подробности по случая.

Акад. Людмил Стайков: В шок съм, че внучката ми е обвинена за убийството на баба си„В шок съм, че внучката ми е обвинена в убийството на баба си Виолета. Аз от много години не поддърж…Nov 10 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!