Ето го влюбеният като ученик Юлиан Вергов за ръчичка с новата си приятелка – на годините на дъщеря му! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Популярният актьор и брюнетката не се притесняват да се държат по улиците като влюбени тийнейджъри.

Снимка: България днес

Топ-актьорът бе уловен на разходка из центъра на София с доста помладата от него чаровна дама. И ако се съди по жестовете и усмивките им, по това как се закачат и деликатно държат за ръце, май има горещ пламък помежду им.

Вергов нова половинка

Снимка: България днес

Популярният актьор и младата жена са засечени да се мотаят безгрижно и да се заиграват по улиците като влюбени тийнейджъри преди седмица. И по действията им изглежда, че това е новата сърдечна половинката на Вергов, която той досега криеше.

От известно време из артистичните среди се говори, че звездата от „Откраднат живот“ си има гадже. Но коя е тя, как изглежда и други подробности оставаха скрити за широката публика. Просто из киносредите се шушука, че Юлиан Вергов бил доста влюбен.

Юлиан Вергов гадже

Снимка: България днес

Вергов с гаджето

Снимка: България днес

Папараците на „България Днес“ обаче уловиха филмовата звезда да държи за ръката по особен начин, издаващ интимността на жеста, сексапилната брюнетка – ясен знак, че двамата не са обикновени дружки, а между тях прехвърчат искри. Вергов и девойката, която видно е по-млада от него, трудно могат да скрият чувствата си един към друг.

Младата дама до актьора е заложила на типичния си летния сезон стайлинг – черни къси дънки и тениска. Той пък е с широки дънки, но не сваля типичните за него шапка и светли слънчеви очила. По време на разходката си из столичната „Оборище“ 54-годишната звезда и брюнетката влизат в магазин, за да се подсилят. Докато младата жена плаща с мобилния си телефон, Вергов я държи за ръката, а усмивката не слиза от лицето му.

Вергов нова жена

Снимка: България днес

Юли Вергов жена

Снимка: България днес

След края на разходката девойката и актьорът се запътват към колата, която е на момичето, и отпрашват в неизвестна посока.

Вергов от години гледа да не излага на показ личния си живот и се стреми да го пази в тайна. Хитовият ни артист не обича да говори за себе си и рядко е засичан по улиците с жени, дори и да не са му гаджета. Затова за личния живот на актьора публично се знае малко.

Най-популярна е връзката му с бившата моделка и асистентка на Къци Вапцаров в предаването „Невада“ Ирина Ялъмова. Чаровницата дари и актьора с единствената му дъщеря – Алена. Двамата обаче от години са разделени. Отношенията между Ялъмова и Вергов все пак се затоплиха в последните години, но те просто поддържат приятелски и родителски отношения.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!