Ето го брата на Кичка Бодурова, чиято дъщеря тя осинови (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от големите звезди на родната естрада, незалязващата  Кичка Бодурова , сподели с почитателите си редки кадри, на които я виждаме заобиколена от любимите й хора. Кичка публикува снимки от семейната ѝ почивка в Кипър с брат ѝ Михаил и двамата му сина.

„Толкова е мило и топло на сърцето, когато си с любими, родствени хора, които не си виждал дълго. Момчетата на моя брат и самия той ми подариха моменти, които ми липсваха- да бъдем заедно“, написа изпълнителката във Facebook.

Кичка Бодурова семейство

Кичка Бодурова има силна връзка с брат си, когото е отгледала, защото родителите им са починали рано. А сега, когато е вече е голям мъж, певицата е осиновила и дъщеря му. Бодурова е поела изцяло грижите за младото момиче, което живее с нея. Кичка е споделяла неведнъж, че я обича и гледа като родната ѝ дъщеря Кристи.

Кичка Бодурова брат

Бодурова е била неотлъчно до доведената си дъщеря, когато момичето е преминало през  най – тежкото изпитание, след като е била диагностицирана с рак на щитовидната жлеза. За щастие тя вече е здрава и се радва на живота с леля си.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!