Ето ги първолаците на ВИП-овете тази година – вижте децата на Асен Блатечки, Ивайло Захариев, Борис Солтарийски, Емануела (Снимки):

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

По традиция всяка година на 15-ти септември ви представяме децата на ВИП-овете у нас, които тръгват на училище и споделяме с вас техния най-вълнуващ ден.

Ето кои деца на известни родители са първолаци тази година и кои училища избраха:

Първолак изпрати певицата Емануела.

Емануела ученик

Малкият Мити от връзката й с Димитър Динев тръгва на школо на 6 години и половина.

За първи път на чина седна и детето на Асен Блатечки и Диляна Попова – Борил.

Борил първи учебен ден

„Първи учебен ден!“ – това написа актьора на стори в инстаграм, съпроводено от плащечо от смях човече – очевидно на малкия Борил му е до всичко друго, но не и до школото.

За първи път прага на школото прекрачва по-малкия син на Ивайло Захариев, който от вчера гледаме отново в „Пътят на честта“.

Ивайло Захариев синове

Той освен с нови тетрадки, се е уредил и с добро похапване от бисквитите на учителката, хвали го таткото, който се раздели с майката на децата си и стяга втора сватба. Дамян ще посещава столичното 127 СУ „Иван Денкоглу“, най-старото в София.

В Италианския лицей пък ще учи дъщерята на музиканта Борис Солтарийски.

Борис Солтарийски син

Специално от Камбоджа, където снима „Сървайвър“ се прибра и Ваня Джаферович.

Няколко дни, след като децата му го посрещнаха на летището, той пък изпрати дъщеря си на училище. „Първи учебен ден е, а аз не знам в кой клас е, аз ли съм на училище, те ли са… както и да е, важно е, че е много хубаво ❤️❤️“, написа развълнуваният татко във Фейсбук.

Ваня Джаферович дъщеря

Тя ще бъде в трети клас.

Неда Спасова, която помним от „Откраднат живот“, няма още свое дете, но преживя 15 септември с племенницата си, която освен че е първокласничка, има и рожден ден и става на 7 години.

Неда Спасова племенничка

Ромина Андонова, която е панелистка при Гала, не можа да присъства на празника заради работата си. Синът на жената на Башар Рахал Райна Караянева също тръгна за първи път на училище в центъра на София и участва в сутрешния блок на национална телевизия.

Синът на доктор Енчев Филип бе изпратен от майка си Теди Велинова, а синът на Деси Цонева вече е достатъчно голям сам да се грижи за себе си в училищния двор.

Теди Велинова син учени

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!